Home / Over Barcelona / Buurten / Poble Sec in Barcelona
Poble Sec in Sants-Montjuïc, Barcelona

Poble Sec in Barcelona

Poble Sec in Barcelona bestaat uit ongeveer 70 hectare en is een lange strook tussen Montjujic steden (de bergen) en een gebied dat zich verspreid vanuit het midden van Paral lel. Tegenwoordig kijken alle Montjujic bergen uit over de Poble Sec huizen als een vorm van milieuvriendelijkheid en het prachtige uitzicht over de groene landschappen met musea, parken, entertainmentparken, en sport faciliteiten.

Vindt uw accommodatie nu!

Dit gebied is veilig en hoofdzakelijk residentieel, hoewel er veel ruimte is voor entertainment. U kunt jezelf bezighouden met feesten, evenementen, theater, populaire bars en zelfs clubs. Dit gebied is vrij rustig in de loop van de dag , maar in de avonden is het een levendige plek.

Ook is het gebied vrij residentieel en kom je er een breed scala aan voorzieningen, van supermarkten, apotheken, supermarkten, markten en winkelcentra tegen. Het is een geschikte  plek om een wandeling te maken wn uw zintuigen te verlichten.

Je hoeft je geen zorgen te maken over de ligging van dit gebied, het is slechts 10-20 minuten lopen naar het hart van de stad, La Rambla is de belangrijkste toeristische attractie van Barcelona. Er zijn twee metrostations, gecategoriseerd als Paral.lel en Poble Sec beide behorend tot dezelfde lijn en zijn een halte of twee verwijderd van La Rambla.

Zoals Poble Sec is gelegen nabij de wijk El Ravel, is uitgenodigd samen met eeen reeks karakters, zoals bordelen ‘, havenarbeiders, theaters cafe concerten, en een gebied van cabaret.

Er zijn ook diverse cafe’s en restaurants die aan weerszijden van Paral.lel .Deze lijn is ook de thuisbasis van een aantal prachtige gebouwen en gevels, waardoor het een populair plek is  en troostend voor bezoekers, voor degenen onder u die worstelen om elke toeristische attracties uit te vinden uw nieuw appartement in Barcelona of woonruimte.

De Poble Sec is altijd al een populaire wijk geweest dat erg aantrekkelijk is voor immigranten uit de hele wereld.

 


Vergroot de map

Accommodatie in Barcelona

Bekijk alle

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

buurten over-barcelona

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven