Home / Fritid / El Ninot Barcelona
Mercat del Ninot Barcelona Spain

El Ninot Barcelona

Man kan finde fantastiske madmarkeder i alle Barcelona’s områder, og de er alle lige populære. Hvert marked har en god stemning, og de tilbyder alle gode varer man kan smage eller købe.

El Ninot markedet stammer helt tilbage fra 1893, og var et markedet uden tag . Navnet kommer fra en træfigur af en marionet. Ejeren till det nærliggende værtshus’ datter, havde fundet figuren i havet og hængt den op udenforan værthuset. Markedet fik tilfældigvis det samme navn: ‘El Ninot’

Find overnatning nu!

Markedet ligger i venstre side af Exiample distriktet tæt på Hospital Clinic på Carrer Villaroel og Carrer de Mallorca. El Ninot består af frisk mad tapas barer og tøj. Bygningen er på nuværende tidspunkt under renovation til en hel fornyelse. Alligevel er der et midlertidigt marked, hvor man stadig kan nyde den charmerende atmosfære.

Hvis man ønsker at nyde den livlige atmosfære der er ved La Boqueria, men uden de mange turister, så er El Ninot det helt rigtige sted at besøge. Ydermere får man også en god oplevelse af det catalanske marked.

Åbningstider:

Mandag – fredag: 8 – 21

Lørdag: 8 – 15

Hvordan kommer man derhen:

Metro: L5 (Hospital Clinic)

Bus: 14, 20, 31, 37, 43, 44, 59.

 

Overnatning Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

leisure-da culture-da markets-da shopping-da-2

Overnatning Barcelona


Scroll To Top