Home / Index / Activiteiten / IMAX Port Vell Barcelona
IMAX Port Vell Barcelona

IMAX Port Vell Barcelona

Deze geweldige, grote 3D bioscoop genaamd de IMAX is gelegen in Port Vell, vlak bij het centrum van de stad. Er worden hier films afgespeeld op een gigantisch groot scherm, wat er voor zorgt dat de kijkers zich volledig laten meeslepen met het verhaal.

Deze bioscoop is de eerste integrale IMAX bioscoop in de wereld. IMAX in Port Vell geeft je het voordeel dat je kunt kiezen uit 3 verschillende soorten projecties.

Vind nu uw accommodatie!

De zaal

U zal verbaasd worden door de ovale zaal die 416 zitplaatsen heeft, verdeeld op een steile helling. Het is erg comfortabel en je kunt je zonder afleidingen volledig concentreren op de film. De omnimax technologie is een geweldige wrap-around sensatie die de kijkers een geweldige ervaring kan bezorgen vol met spanning.

Het scherm

Het IMAX scherm is 600 m² met een flat screen van 21 meter hoog. Het frame is groter dan de 35mm die gebruikt wordt in normale bioscopen en theathers en is 3 keer groter dan de standaard 70mm.

Het geluid

Het geluid versterkt de hele IMAX- ervaring. Er wordt in de IMAX Port Vell Barcelona gebruik gemaakt van de meest up-to-date digitale kwaliteit en geavanceerde technologie om de bezoekers optimaal te laten genieten van deze ervaring. De luidsprekers zijn op verschillende plaatsen in de zaal geinstalleerd.

Het IMAX ligt naast het aquarium van Barcelona. Of je nou in Barcelona bent voor een vakantie, werk of lang verblijf, wij raden u zeker aan om een bezoekje te brengen aan het IMAX in Port Vell.

Bezoek hun Spaanse website voor de openingstijden en filmladder. Onthoud wel dat de films Spaans en Catalaans zijn en er momenteel nog geen Engelse ondertiteling is.

Transport

Je kunt op verschillende manieren bij deze bioscoop komen, namelijk:
Metro: L3 en L4
Bus: 14, 17, 19, 36, 45, 57, 59, 64, 157
Tourbus

Accommodatie in Barcelona

Bekijk alle

Een reactie

  1. Neat blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere? A theme like yours with a few simple tweeks would really make my blog jump out. Please let me know where you got your design.

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

activiteiten-index

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven