Home / Service i Barcelona / Aktiviteter / Ekstrem sport i Barcelona
Bungee jumping

Ekstrem sport i Barcelona

Alle har deres præferencer når det kommer til ferier. Nogle kan godt lide at ligge på strande med en bog hele dagen, og andre vil gerne bevæge sig. Ekstrem sport i Barcelona, måske lige dig, hvis du ikke er bange for højder, fart og vand. Barcelona tilbyder meget ekstrem sport, måske mere end du lige regner med.

Find overnatning nu!

Bungee-jumping

Over det sidste årti er Bengee-jumping blevet meget populært. Det handler om at hoppe fra en klippe, bygning eller lignede med et reb om hoften. Mindre end 30 min. fra Barcelona kan man prøve dette sjove fald. Brugen ligger i Sant Sardurní d’Anoia og er næsten 40 meter høj, med et frit fald på 25 meter. Stol på os når vi siger at denne oplevelse er fuld af adrenalin og spænding du aldrig vil glemme.

Skydiving

Mange menesker synes at skydiving er meget sjovt. Det er et rigtig action eventyr, som udløser en masse adrenalin – dette rush vil naturligt få dig til at føle høj, magtfuld og fjerne din stress. Skydiving består af at man hoppe ud fra et fly, helikopter eller luftballon, med en faldskærm på ryggen selvfølgelig! Det er ikke bare at falde, det er  at flyve. Er du villigt til at hoppe 4000 meter? Adresse: Aerodromo de la Cerdanya 17538, en Gerona, Catalunta, Espana.

Kitesurfing

Kitesurfing er en slags wakeboarding, hvor at kitesurferen føres en af drage i stedet for en båd. Dragen vil fange vinden og hive surferen over vandet. Mange beslutter sig for at lære kitesurfing, fordi det er en rigtig udfordring. Hvis du ønsker at lære hvordan man gør, vil det koste dig nogle timers træning. I sidste ende vil det hele give pote og være det værd. Adresse: Passeig de Joan de Borbó, 84 080003 Barcelona.

 

Jet ski

Hvis du ikke er den store fan af højder, men stadig ønsker fart og en følelse af frihed – så er jetski måske det rigtige valg for dig. Nyd hvad du ellers ikke ville have mulighed for. Det er meget spektakulært at have mulighed for at kigge 360 grader rundt, uden der er noget omkring dig. Adresse: Moll de Marina, Port Olimic, Barcelona.

Klatring

Klatring er en god måde at komme ud og nyde naturen på. Det er også god træning, hvis du gerne vil styrke din muskler eller tabe dig. Klatring er går både op og ned, det handler ikke kun om at komme til toppen. At have det sjovt og dele et grin, er det sjoveste. Beliggende 35 km. fra byens centrum kan man finde Montserrat bjerget, som er et meget populært sted at klatre, for både lokale og turister.

Overnatning i Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

activities-sv-da leisure-da itineraries-da service-i-barcelona-da sports-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top