Home / Service i Barcelona / Aktiviteter / Shopping i Barcelona
shopping Barcelona

Shopping i Barcelona

Shopping Barcelona

Shopping i Barcelona

Barcelona er et shoppe paradis! Man kan bruge hver dag på at shoppe, og stadig blive ved med at opdage nye store butikker som H&M gemt i Barri Gotic. Man skal næsten bruge mere end en måned for at have set alle butikkerne i: Avenida Diagonal, Passeig the Gracia, Avenida Portal de l’Angel i Gran de Graca, Cor de Exiample, Eix Commercial de Raval og Barri Gotic.

 

 

 

Find overnatning nu!

Det bedste ved dette er mangfoldigheden. Man kan købe Gucci, Armani og Prada på Passeig the Gracia, samtidig med man kan tage til La Rambla og med et lavere budget.

Når du gerne vil på shopping i Barcelona, skal du huske at mange af steder har lukket omkring frokost, da der er Siesta. Generelt har butikkerne åbent  hverdagene fra 10:30-14:30 og fra 16:30-21:00, og om søndagen har de fleste steder gerne lukket. På trods af de mange shoppegader, er det stadig muligt at finde mange shoppecentre i Barcelona. Man kan finde Maremagnum forenden af Rambla de Mar, dette center har også åbent søndage og helligdage. Andre store centre er nævnt her:

EL CORTE INGLES

Plaça Catalunya 14

Av. Diagonal

Pg. d’Andreu Nin 51. Can Drago

Portal de l’Angel

Salvador Dal 15 Cornella

CENTRE COMERCIAL L’ILLA

Av. Diagonal 557

PEDRALBES CENTRE

Av. Diagonal 609-615

DIAGONAL MAR

Av. Diagonal 3

C.C. GRAN VIA 2

Bús línea: 9, 72, 79

EL TRIANGLE

Carrer de Pelai 39

Sidst men ikke mindst er det bedste shoppecenter i Barcelona, La Maquinsta. Centret er så stort at det nærmest er en lille landsby, fyldt med butikker, restauranter, biografer, bowlingcentre og alt andet du kan have brug for, for at have en god dag. Det er bestemt ikke overvurderet når jeg siger at du nemt kan bruge en dag i dette center grundet de mange butikker som eksempelvis: Benetton, H&M, Levi’s, Women’ Secret, Bershka, Jack & Jones, Zara, Springfield, og mange mange flere. Åbningstiderne er

Åbningstider: Mandag til lørdag 10:00 – 22:00.

Unholderning og spiseteder: Fra søndag til torsdag 10.00 – 01:30; fredag, lørdage og helligdage 10:00 – 04:00

Man kan komme til denne shopping landsby med  L1 metro linje og stå af ved Torras i Bages. Vi ønsker dig en dejlig shoppetur!

Overnatning Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

activities-sv-da leisure-da service-i-barcelona-da shopping-da-2

Overnatning Barcelona


Scroll To Top