Home / Tjänster i Barcelona / Aktiviteter / IMAX Port Vell i Barcelona
IMAX Port Vell Barcelona

IMAX Port Vell i Barcelona

Den fantastiska 3D-bion i storformat kallad IMAX, ligger i Port Vell, nära till stadskärnan. Detta tillåter filmer att visas på en massiv skärm vilket gör att tittarna blir fullständigt uppslukade av spänningen för vad som ska visas.

Hitta ditt boende nu!

Denna biograf ska vara den första IMAX integrerade biografen i världen, varför IMAX vid Port Vell ger dig fördelen att ta del av olika typer av projektioner, beroende på ditt val då de alla har blivit tilldelade till olika system.

The Venue

Du kommer att förundras över dess elliptiskt formade studio som består av över 416 sittplatser som stadigt balanseras på en brant sluttning. Det är väldigt bekvämt och passar behoven för alla och dessutom har salongen inga hinder som blockerar utsikten för det som kommer att bli en av de bästa upplevelserna i ditt liv. Omnimax-teknologin är en fantastisk omlottsensation som omger tittarnas spännande upplevelse.

The Frame

IMAX:s The frame är större än den vanliga 35mm som används i vanliga biografer för en ordinarie skärm och den är tre gånger större än standarden på 70mm. Storleken som används för denna IMAXX-skärm är 600 m2 med 21 meter hög flat-screen.

The Sound

The sound förstärker hela IMAX-upplevelsen. IMAX Port Vell använder den allra nyaste digitala kvalitén och högteknologin för att erbjuda den bästa upplevelsen för alla stammisar och nya kunder. Högtalarna är placerade längst fram på sidorna och längst bak och kan nå över 27.000 vat.

IMAX ligger precis bredvid Barcelona Aquarium så om någon är här i Barcelona för jobb, på semester eller för en längre vistelse se till att besöka IMAX i Port Vell. Det kommer med säkerhet att lysa upp din dag och du kan förvänta dig den mest kraftfulla och överväldigande upplevelsen.

Beösk IMAX:s spanska hemsida för mer information om öppettider och filmer. Observera att IMAX-filmer är på spanska och tyvärr finns inga undertexter på engelska.

 

Visa större karta

Boende i Barcelona

Visa Alla

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

activities-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top