Home / Om Barcelona / Det blå tog
Tramvia Blau also known as the Blue Tram

Det blå tog

Det blå tog blev åbnet i 1901 og tager dig til toppen af Tibidabo, hvor man oplever en udsøgt udsigt over hele Barcelona. Ved endestationen på toppen af bjerget, er der en lille forlystelsespark. Toget blev bygget på samme tid som kabelbanen, for at forbedre indgangen til parken. Det kører fra Placa de John F Kennedy til Placa del Doctor Andreu, hvor man kan nye udsigten, inden man fortsætter med kabelbanen til Tibidabo parken.

Find overnatning nu!

På den stejle vej op til toppen, ser man mange modernistiske designs, samt mange store flotte huse, som er fantastisk designet. Der kan godt være meget travlt her i sommermånederne, det vil sige der kan være meget lange køer til at komme med toget. Det blå tog er en sjov og anderledes måde at blive transporteret på. Når man når til toppen, har man både udsigt over hele byen – samt en forlystelsespark.

En enkel tur koster 4€ og kører hvert 15-30 min. Tiderne variere af tidspunkten på året. Fra juni til september kører det fra 10-19:30.

Hvordan kommer man dertil:

FGC L7 to Av. Tibidabo.

Bus: 17, 22, 58, 73, 75, 126, 131, 196

Hvis du mangler en lejlighed eller værelse under dit ophold, så besøg: Barcelona-home.com

 

Oplysninger

Adresse: Avinguda del Tibidabo 1, 08022 Barcelona, Spain.

Transport: Med Bus – 17, 22, 58, 73, 75, 126, 131, 196

Priser: €4

Tidsplaner: Fra juni – september kører toget fra 10-19:30

Overnatning iBarcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

about-barcelona-da transport-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top