Home / Service i Barcelona / Aktiviteter / COQUETTE UNIVERS – Skønhedsbehandling i eget hjem
COQUETTE UNIVERS

COQUETTE UNIVERS – Skønhedsbehandling i eget hjem

COQUTTE UNIVERS tilbyder skønhedsbehandlinger af høj kvalitet i de rolige omgivelser i dit eget hjem. Behandlingerne er for både mænd og kvinder.

Coquette Univers er en helt ny online skønheds- og frisørplatform, som gør det muligt at få behandlinger i en af vores BARCELONA HOME-lejligheder. Du kan bestille tid til frisørbehandling, make-up, manicure, pedicure eller massage, og hvad end du bestiller, får du en særdeles god service i en af vores fantastiske lejligheder. Coquette Univers hjemme-skønhedsbehandlinger kan prale af et stort hold af nytænkende og anerkendte medarbejdere, som kender til alt i skønhedsbranchen. Af hensyn til dit hår og din hud bruger virksomheden kun kvalitetsprodukter i behandlingerne.

Find overnatning nu!

Coquette Univers bruger produkter fra skønhedsbranchens nyskabende brands, som arbejder for at gøre fremskridt inden for kapillær bioteknologi og naturlige, miljøvenlige og bæredygtige ingredienser, såvel som produkter der er fairtrade-mærket og på forkant med udviklingen inden for hudpleje.

Virksomheden har sammensat et nøje udvalg af brands, som med garanti vil imødekomme dine forventninger til en afslappende og beroligende skønhedsbehandling i dit eget hjem. Det er ganske enkelt en luksuriøs oplevelse, og det er billigere, end du tror!

Har du en vigtig begivenhed, et forretningsmøde eller har du bare brug skønhed og afslapning? I servicemenuen kan du vælge de behandlinger, du gerne vil have, og derefter skal du blot ringe til Coquette Univers og lave en reservation.

Naamloos-2

Telefon: 0034 619 839 512
Hjemmeside: CoquetteUnivers.com

Coquette Univers

OVERNATNING BARCELONA

view more apartments danski danish

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

activities-sv-da leisure-da hvad-er-nyt about-barcelona-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top