Home / Service i Barcelona / Aktiviteter / Golf i Barcelona
Golf in Barcelona

Golf i Barcelona

Golf i Barcelona er en god aktivitet at deltage i, imens man er i Barcelona og der er mange andre muligheder at vælge fra. Byen har en godt klima til at spille golf i hele året rundt . Somrene er alt for varme og vintrene er ikke for kolde, derfor har man det perfekte miljø til at spille golf i Barcelona i. Der er mange forskellige golfbaner rundt i Barcelona, og her er nogle af de bedste:

Find overnatning nu!

Golf i Barcelona:

Real Club de Golf El Prat

Real Club El Prat blev bygget i 1912 i Pedralbes, som gør den til den ældste golf klub i Barcelona. Her kan man opleve meget, og stedet har været vært for Spanish Open 9 gange. I 1954 rykkede det til El Prat men i 2001 blev det flyttet endnu en gang, denne gang til Terrassa, grundet udvidelsen af El Prat lufthavnen. De nye baner er designet af Greg Norman, som er velkendt for sine designs af høj kvalitet. Arealet har 45 huller, 2 baner med 18 huller og en med 9, som er åben for offentligheden. Der er faciliteter som en restaurant, en golfskole og et træningscenter.

Fra byens centrum tager det ca. 25 min med bil eller 45 min. med toget.

Sant Cugat

Sant Cugat blev stiftet i 1914, og har en lang historie og meget erfaring. Der er 18 huller på banen, samt et træningscenter, en pool og en pitch and putt bane. Der er åbent alle dagen, undtagen mandag.

Fra byens centrum tager det ca. 25 min. med bil,
Man kan også tage FGC til Sant Cugat og herfra er det kun 5 min. væk.

Golf Terramar, Sitges

Golf Terramar ligger syd fra Barcelona i Sitges og ligger tæt på den smukke strand. Klubben åbnede i 1927 og faciliteterne er en pool, tennisbane, en restaurant og et træningscenter.

Man kan komme til klubben på 40 min. i bil, eller tage toget til Sitges, hvor man efterfølgende kan tage en taxa i 5 min.

Hvis du leder efter et hyggeligt sted at komme hjem til efter en lang dag med golf, så besøg Barcelona-home.

 

Overnatning i Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

activities-sv-da leisure-da service-i-barcelona-da sports-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top