Hjem / Fritid / Markedet Boqueria

Markedet Boqueria

Ikke noe BESØK TIL BARCELONA er komplett uten å besøke det spektakulære markedet Boqueria i LA RAMBLA med sitt utallige boder som bugner av all slags mat fra alle verdenshjørner.

Røttene til markedet stammer fra begynnelsen av året 1200, når griseselgere samlet seg på det samme stedet. Gjennom denne perioden foregikk salgene utenfor bymurene, siden det ikke var plass til et grisemarked på denne størrelsen. I 1840, ble et permanent marked bygget opp på grunnen til det tidligere St. Joseph’s kloster. Markedet Boqueria har fortsatt å vokse siden den gang og har bygget seg opp gjennom årene til å bli det største markedet i Europa som tilbyr alle slags varer.

Det er best å besøke markedet på morgenen for å få tak i de beste varene, og unngå det største turistflokkene. Det kan bli veldig travelt her, spesielt på lørdager, men det er verdt opplevelsen av den livlige atmosfæren av grupper som mingler gjennom de fantastiske fargerike utstillingene av kulinariske fristelser og ferske produkter. Bare prøv å ikke bli for distrahert av maten, så du dulter borti lokale eller turister mens du vandrer gjennom!

For noen år siden, i 2003, ble Boqueria Food School opprettet, der du kan ta en klasse eller en workshop hvor du lærer om tilberedelser, dyrking og matlagingsteknikker. Perfekt for amatørkokken eller for de som ønsker å plukke opp et par tips og ta med på kjøkkenet. For å sjekke ut eventet kan du besøke MARKEDETS OFFISIELLE WEBSIDE.

Finn din overnatting nå!

Markedet Boqueria har også mange tapasbarer, og bak fiskedisken kan du finne en steinovn med vedfyring der du kan kjøpe billig og nydelig pizza i stykker. Du kan finne mat fra hele verden som kan trigge dine sanser med de mange smaker og aromaer inkludert Latin Amerikanske bakverk, Italienske delikatesser, Greske oliven, smoothie med frukt, nystekt brød og mye mer!

Åpningstider:

Mandag – Lørdag fra kl. 08.00 – 20.30.

Hvordan komme seg dit:

Adresse: La Rambla, 100 – 1o , 08002 Barcelona, Spania

Metro: L3 (Liceu), L1 (Catalunya)


Show larger map

Leiligheter i Barcelona

Vis Alle

Legg igjen et svar

Din epostaddresse vil ikke bli publisert

Skrevet av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

fritid-2 culture-of-barcelona-nb markets-in-barcelona-nb shopping-nb-hva-du-skal-gjore

Overnatting Barcelona


Gå til toppen