Home / Om Barcelona / Hvor man kan bo / Lejligheder i Barcelona
1

Lejligheder i Barcelona

Hovedparten af indbyggerne i Barcelona bor i lejligheder. Selv om der er huse i nogle dele af Barcelona, tæt på byens centrum så lever de fleste mennesker i boligblokke. Som et resultat, når de bor i Barcelona (eller besøger i en længere periode) er der mange muligheder i forhold til at leve i lejligheder i Barcelona.

Find overnatning nu!

Typer af lejligheder i Barcelona

I Barcelona er der et stort udvalg af gamle (til tider meget gamle) og ny standard lejligheder, studio-lejligheder og duplex lejligheder. Lejlighederne går fra at have en eller ingen værelser i lejligheder med 6 eller flere værelser. Der er lejligheder for studerende, lejligheder til kvinder eller kun til mænd og lejligheder med visse præferencer alder. I forhold til at bo i lejlighed, så har Barcelona det hele.

Især for unge og dem, der ikke bor sammen med familien, er den mest populære form for overnatning i Barcelona enten i en standard dele lejlighed eller et studie / loft type lejlighed. Flertallet af de unge, som jeg kender bor i lejligheder, som de deler med normalt 2, 3 eller 4 andre flatmates (selvfølgelig er der lejligheder med færre flatmates og flere flatmates dog alt 3-5 flatmates er mest almindelige). Dette er normalt den billigste måde at leve på og også den mest underholdende, hvis du kan lide at leve med andre og møde nye mennesker.

Loft Hus med en privat terrasse i Eixample Barcelona

Fra 69€ / NAT

Attic house with a private terrace in Eixample Barcelona

License : HUTB-003391

Dansk

Dele lejligheder

På grund af sin popularitet som en international destination er der mange expats og udlændinge, der bor i Barcelona. Derfor er dele lejligheder, delt blandt folk af forskellige nationaliteter normalt og meget sjove steder at bo. Hvis du ønsker at leve i en dele lejlighed og ønsker at forbedre dit spansk, mens du bor i Barcelona, bør du altid spørge, hvilekt sprog der tales i lejligheden. Selv det ikke altid er tilfældet, så tales der stadige lidt eller ingen spansk i nogle af dele lejlighederne. At bo i et spansktalende miljø er en af de bedste måder at lære og forbedre dit spansk.

Der er mange dele lejligheder i Barcelona, delt kun af studerende eller personer mellem bestemte aldersgrupper. Dette hjælper med at sikre en god atmosfære i lejligheden og gode relationer mellem Husfæller. Barcelona-Home er et selskab, som jeg kender, der har specialiseret sig i denne type indkvartering og har en bred vifte af værelser til rådighed i dele- lejligheder (det har også en række standard, studio og duplex lejligheder på tilbud).

Hyggelig enkeltværelse nær Parc de Montjuic

Fra 320€ / NAT

Cozy single room near Parc de Montjuic

Hvis du foretrækker at leve på egen hånd og have din egen plads, så er en studio lejlighed bedst egnet til dig, men disse kan være dyrt for blot én person. Hvis du ikke har noget imod at betale lidt mere kan du også finde nogle meget flotte duplex lejligheder (med mere end ét niveau) samt pæne standard lejligheder med 1-3 soveværelser. Se alle studios og 1-3 værelses lejligheder.

Dansk

Privat lejlighed tæt på centrum af Barcelona fra

Fra 66€ / NAT

Private apartment close to center of Barcelona

License : HUTB-011969

Dansk

Overnatning i Barcelona

view more apartments danski danish

Maps

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

where-to-stay-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top