Home / Bästa platserna / Topp 5 amerikanska caféer
Top 5 American-Style Dessert Cafés

Topp 5 amerikanska caféer

Om du som vi har ett ständigt sötsug, försvinner det inte oavsett vart du än i världen befinner dig. Amerikanska rätter, och främst amerikanska desserter, har influerat resten av världen mycket. Speciellt internationella städer som Barcelona, där du kan hitta ett enormt utbud av mångkulturella restauranger. Här rekommenderar vi våra Topp 5 amerikanska caféer, där du kan njuta av söta bakelser inspirerande av den amerikanska kulinariska kulturen.

Chök

Om du gillar donuts-hysterin som har spridits världen över på senaste tiden, skulle det vara katastrof att missa Chök i Raval-området. De erbjuder ett fantastiskt utbud av donuts i alla smaker! De kommer säkerligen trollbinda dig och få det att vattnas i munnen på dig. Chöks team använder naturliga ingredienser för att skapa sitt magiska utbud. Chokladfantaster kommer bli glada av att höra att Chöks bagare också arbetar stenhårt för att göra riktigt bra produkter till deras speciella chokladavdelning.
Deras häftiga skapelser inkluderar chokladtäckta potatischips, macarons, cupcakes, karameller, churros och chokladtäckta äpplen. Deras signaturprodukt är “chök”, som är en donut med mindre socker och fett. De är lätta och fluffiga och kommer i 30 olika sorter.
Adress: Carrer de del Carme, 3 (klicka för fler platser)

Cup&Cake

Petite, liten och charmig. Din drömtjej eller den perfekta cupcaken? Som namnet antyder specialiserar de sig på cupcakes, och de är kända för att göra stans bästa! Kokos, vanilj eller choklad, alla de klassiska smakerna kan du finna här! Nutella, oreo eller choklad är också smaker som är ständigt återkommande bakom disken. Helt enligt gammelmormors filosofi om att hemlagat bäst, insisterar Cup&Cake att göra allt för hand. Och de gör det med en stor känsla för detaljer och använder bara ingredienser av högsta kvalité! Har du haft en tuff dag på jobbet? Bege dig till Cup&Cake i eleganta Eixample området och unna dig något gott!  Alla deras härliga cupcakes (med flera lager av underbart söt glasyr) kommer helt klart att muntra upp dig!

Captura de pantalla 2016-04-08 a las 15.14.43Photo Credit: facebook.com/cupandcakesbcn/

Adress: Carrer de Enric Granados, 19 (Klicka för fler platser)

Känner du dig taggad på mer cupcakes? Glöm inte att besöka ett annat favoritställe,  The Cake’s Garden.  Spana in deras nyaste lokaler på Carrer l’Arc de Sant Cristòfol, 6.

Spice Café

Vad kan göra en söndagseftermiddag bättre än ett hemtrevligt bageri och fik i Barcelona? Spice Café är specialister på handgjorda färska sötsaker gjorda på lokala ingredienser. Som namnet antyder, Spice Café, satsar de på lite extra krydda i deras bakverk för att framställa nya kreativa smaker. Åk dit och besök de, vi garanterar dig att du kommer få en härlig upplevelse!

Adress: Carrer de Margarit, 13

Letar du boende i närheten av Spice Café? Spana in våra underbara lägenheter i Poble Sec!

Carrot café

Carrot Café kommer du finna en ofattbar variation av olika bakelser, smörgåsar och hamburgare. Här fokuserar de på ikoniska amerikanska klassiker.Efter din måltid, glöm inte att spara lite plats för den saftiga cheesecake efterrätten. Det är ett riktigt must have här! Den softa fyllningen är ett perfekt komplement till den krispiga basen från krossade kaksmulorna på botten av varje bit. De erbjuder också en Nutella cheesecake, som ger denna syndiga efterrätt en extra krämig konsistens!

Captura de pantalla 2016-04-08 a las 15.16.24Photo Credit: facebook.com/CarrotCafe

Adress: Carrer de Tánger, 22

Letar du efter en lägenhet nära Spice Café? Spana då in våra underbara lägenheter i Poblenou!

Pudding

Pudding kommer helt klart att hypnotisera din sinnen med dess utsökta sötsaker och dramatiska inredning, som är inspirerad Lewis Carrolls Alice i Underlandet. De har röda jättestora svampar ända upp till taket! Deras utsökta hemmagjorda bakelser och morotskakor finner du i bakverksmontern. Pudding är den nya generationens fik, med en grundkoncept enligt följande: eat, play and think. Workshops, brädspel och ett stort utbud av böcker gör denna plats till en lekplats för utbildning. Den barnvänliga miljön attraherar många föräldrar att hänga där för att spendera kvalitetstid med sina barn.

Captura de pantalla 2016-04-08 a las 15.17.32Photo Credit: facebook.com/WePuddingFamily

Adress: Carrer de Pau Claris, 90

Featured Image Credit: thevintagemixer.com

Lägenheter i  Barcelona

view more apartments swedish

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

baesta-platserna

Boende Barcelona


Scroll To Top