Home / Fritid / MotoGP i Barcelona
Motorcycle Grand Prix Barcelona

MotoGP i Barcelona

Det är svårt att missa när du promenerar ner för Barcelonas gator att ett av de mest populära sätten att ta sig runt på är med motorcykel. Därför är det ingen överaskning att Circuit de Barcelona-Catalunya konsekvent har agerat värd åt Moto GP-race.

Från att de första världmästerskapen ägde rum år 1949 har sporten växt mer och mer i både storlek och popularitet. Idag kommer många av de bästa förarna från Katalonien, bland andra Dani Pedrosa och Marc Marquez. Om du är här samtidigt som en stor händelse inom sporten äger rum, missa inte chansen att få uppleva den fantastiska atmosfären när dessa sportgiganter tävlar på hemmaplan. Det kan vara helt laddad stämning och det är helt klart ett unikt sätt att upptäcka staden Barcelona.

År 2014 kommer Moto GP infalla den 15:e juni och det är en spännande tävling att gå på om du är i Barcelona under den tiden. Biljetter till de stora evenemangen köper du på deras officiella hemsida.

Om du inte får chansen att gå på Moto GP i Barcelona, så erbjuder racingbanan även guidade rundturer, bankörning och testdagar i racing, så det finns alltid möjlighet att uppleva racingens centrum oavsett vilken tid på året det är.

Hitta ditt boende nu!

Hitta till Moto GP Barcelona:

Tåg:

Linje R2 till Montmeló and  därifrån kan man gå i 30 minuter eller ta en taxi. Det finns även minibussar tillgängliga under större event.

Buss:

Det finns en tjänst under MotoGP i Barcelona som erbjuder bussresor från hörnet av Passeig de Sant Joan och Diputació. En tur- och returbiljett kostar €9 och resan tar cirka 45 minuter. Tjänsten erbjuds av Sagalés.

Om du behöver boende inför ditt besök på MotoGP så kan du hitta ett brett utbud av alternativ på Barcelona Home.


Information

Adress: Carretera Granollers – Parets, Km 2 08160 Montmeló, Barcelona, Spanien

Transport: Linje R2 till Montmeló

Priser: Varierande

 

Boende i Barcelona

Visa Alla

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

fritidsaktiviteter sport-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top