Home / Fritid / Moto GP Barcelona
Motorcycle Grand Prix Barcelona

Moto GP Barcelona

Når man går rundt i Barcelona er det ikke svært at se, at den mest populære måde at komme rundt på, er med motorcykel. Derfor burde det ikke komme som en overraskelse at Circuit de Barcelona-Catalunya, gentagende gange har været vært for Moto GP Barcelona.

Siden det første verdensmesterskab i 1949, har sporten udbredt sig mere og mere til den populære siden. I dag er kommer mange af deltagerne fra Catalonien, inklusiv Dani Pedrosa og Marc Marquez. Hvis du er her under et event, så gå ikke glip af chancen for at opleve den fantastiske atmosfære blandt disse sports legender på deres hjemmebane. Det er en sand fornøjelse at opleve Barcelona på denne måde.

I 2014 bliver Moto GP afholdt d. 15 juni, og er en vildt event at opleve hvis man er i Barcelona på dette tidspunkt. Man kan købe billetter til alle store events på deres hjemmeside. 

Hvis man ikke får chancen for at opleve Moto GP Barcelona, afholder Circuit også rundvisninger. Så er der altid mulighed for at komme ind til banerne, uanset tidspunktet på året.

Find overnatning nu!

Hvordan kommer man til Moto GP Barcelona:

Tog:

Linje R2 to Montmeló, herfra skal man gå i ca. 30 min eller tage en taxa, under store event er der også busser tilgængelige.

Bus:

Der er en service bus, som kører til Moto Gp Barcelona, som kører fra hjørnet af Passeig de Sant Joan og Diputació. En tur/retur billet koster 9€, og turen tager ca. 45 min. Servicen er leveret af Sagalés. 

Hvis du mangler et sted at bo under Moto Gp Barcelona ved circuit, kan du finde forskellige muligheder på Barcelona-home.

Oplysninger

Adresse: Carretera Granollers – Parets, Km 2 08160 Montmeló, Barcelona, Spain

Transport: Line R2 to Montmeló

Priser: Forskelligt

 

Overnatning i Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

leisure-da sports-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top