Home / Kulturen / Maritime Museum Barcelona
Feature

Maritime Museum Barcelona

Information om Maritime Museum Barcelona

Maritime Museet i Barcelona är ett unikt musem fullt med historia och gömda skatter för alla  landkrabbor!

Museet är beläget i Las Reales Atarazanes, ett ställe där dem förr i tiden reparerade och byggde de stora skeppen från 1500-talet och framåt. Den gotiska byggnaden har nyligen renoverats och är verkligen värd att uppleva även för den unika arkitekturen. Museet har flertalet exakta kopior av gamla skepp som finns att beskåda, vissa av dem är i verklig storlek.

En av höjdpunkterna på museet är den verkliga kopian av Juan de Austria’s Galley från 1500-talet där det finns möjlighet att gå på skeppet och titta på en kort 3D film som visar hur verkligheten var ombord på skeppet förr i tiden. Utanför museet kan man se det gamla skeppet Santa Eulàlia vessel, som byggdes 1919 och verkade som ett handelsskepp.

Maritime Museet ger dig en unik insikt i Barcelonas marinhistoria och dess hamnar. Vi rekommenderar även ett besök till statyn som är dedikerad till Christopher Columbus följt av en promenad i Port Vell som ligger i anknytning.

Hitta din bostad nu!

Öppettider:

Måndag till fredag: 10:00 till 20:00

Priser:

Vuxna € 5

Barn € 2

Gratis inträde på söndagar efter 15:00

Ta sig dit:

Museet är beläget på Avinguida de les Drassanes

Metro: L3 Drassanes

Buss: 14, 18, 36, 38, 57, 59, 64 y 91

Om du letar efter ett boende att vila ut efter att ha upptäckt Barcelona, besök då Barcelona-Home för lägenheter till bra priser!

Boende i Barcelona

Visa Alla

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

kultur-sv museer

Boende Barcelona


Scroll To Top