Mirablau

På toppen av vackra Tibidabo väntar en magisk plats dit både turister och lokala invånare tar sig på att titta på otroliga panoramautsikten över Barcelona. Det är en plats som är värt att besöka då utsikten kommer att få dig att häpna efter andan då den majestätiska utsikten är mer än vacker.

Captura de pantalla 2015-08-20 a las 23.26.33free_guest_list_clubs_BCN2

Hitta ditt boende nu!

Mirablau har mer än 25 års erfarenhet. Från tidigt på eftermiddagen till sent på kvällen får detta ställe sina besökare att förundras av detta unika landmärke från bergen till medelhavet. När solen går ner kan man se miljontals ljus nerifrån staden vilket är en utsikt alla bör se.

Mirablau

GRATIS GÄSTLISTA MIRABLAU

VIP BORDSRESERVATION MIRABLAU

Men Mirablau är inte bara en vacker utsiktsplats där man kan uppskatta Barcelona från ovan. Det är även en bar och restaurang samt att de har en nattklubb som öppnar 23:00. Lokalen på två våningar erbjuder en härlig atmosfär där man kan njuta av ett stort urval tapas och drinkar innan man senare dansar ända till soluppgången. Den medelhavs inspirerade menyn inkluderar även nyttigare rätter som är gjorda på råvaror av hög kvalité, detta inkluderar bland annat olika sallader, pastor, risotto rätter samt kött och fisk rätter. Detta är en väldigt mysig restaurang, en perfekt plats där man kan koppla av och njuta av en bit mat och dryck i trevligt sällskap då restaurangen har en härlig urban atmosfär.

På nedervåningen finns det ett dansgolv som har öppet under helgerna. De senaste åren har detta ställe fått en mycket lojal kundkrets, mestadels bestående av en högklassig klubbkrets. Klubben är känd för deras fantastiska musik med nationella och internationella DJ:s som spelar den bästa mixen av house, electronic, techno samt 70- och 80-tals musik. Deras motto är ”Dance, sing, relax… live your every second to the fullest in restaurant Mirablau!

Om det så är en romantisk middag med en spektakulär utsikt över Barcelonas vackra skimrande ljus eller en mindre prestigefull kväll med dina bästa vänner måste du se till att detta ställe är på din ”måste göra” lista i Barcelona. Njut av magiska ögonblick på Mirablau!

Adress: Plaza Doctor Andreu, s/n, 08035, Barcelona
Pris: Fritt inträde efter att ha satt upp sig på Barcelona-Home’s gästlista
Öppettider: måndag till torsdag 18:00-03:00 lördag 12:30-03:00 söndag 12:30-02:00

För Barcelona-Homes gästlista var vänlig notera att klubben har rätt att neka inträde om man inte följer klädkoden eller respekterar lokalens regler.

✔ Klädkod:

♀ Tjejer: Klänning och klackar

♂ Killar: Skjorta och finskor (ingen t-shirt eller sneakers)

GRATIS GÄSTLISTA MIRABLAU

VIP BORDSRESERVATION MIRABLAU

Letar du efter ett boende i Barcelona, gå då in på vår hemsida och kolla in Barcelona-Home lägenheter. Vi erbjuder ett stort urval lägenheter i olika områden till prisvärda priser. SE MER LÄGENHETER I BARCELONA.

Boende Barcelona

view more apartments swedish

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

bars-sv clubs-sv restaurants-sv-2

Boende Barcelona


Scroll To Top