Home / Index / Bars / Mirablau

Mirablau

Op de helling van Tibidabo is een van de meest magische plekken met een ongelooflijk panoramisch uitzicht van Barcelona. Het is een plek dat waard is om te bezoeken met geweldige vergezichten over de stad.

Captura de pantalla 2015-08-20 a las 23.26.33free_guest_list_clubs_BCN2

Vind nu uw accommodatie!

Mirablau is a classic of Barcelona with over 25 year experience. From the early afternoon till late night the place keeps visitors astonished by the heights and unique landmarks from the mountains to the sea. At dusk city becomes a place of million lights – a delight for everyone’s eyes.

Mirablau

FREE GUESTLIST MIRABLAU

VIP TABLE RESERVATIONS MIRABLAU

Maar het eindigt niet hier, omdat Mirablau niet alleen een uitkijkpunt is maar ook een bar-restaurant met nachtclub dan open van 23:00. De twee verdiepingen worden overspoeld met magie en met de wijde variatie van tapas en cocktails voor dat je gaat dansen is enorm! Het menu is ook nog eens gezond met salades, vis en andere lekkernijen. Het is een zeer knus restaurant waar je kunt relaxen en plezier kan maken met een hapje en een drankje in deze urban club.

Beneden opent de dansvloer in het weekend. Over de jaren heen deze plek is bezocht door loyale klanten. Er wordt een mix van house, electronic, techno en nu gedraaid.

Of het een romantisch dinner is met zicht over Barcelona of een avond uit met vrienden, bij Mirablau heb je zeker een goede tijd. Geniet van het magie en de dingen die Mirablau  je kunnen bieden!

Adres: Plaza Doctor Andreu, s/n, 08035 Barcelona.
Prijzen: Gratis nadat u zich heeft ingeschreven op de gastenlijst van Barcelona-Home
Openingstijden: Maandag- Donderdag: 18:00 – 03:00 Zaterdag: 12.30 – 03:00 Zondag: 12.30 – 02:00

Alstublieft denk eraan dat de club het recht heeft de toegang te ontzeggen als u de Dresscode of andere voorschriften niet volgt!

✔ Dresscode:

♀ DAMES: Elegant (Hoge hakken en een jurk)

♂ HEREN: Shirt & Schoenen(GEEN sportschoenen of t-shirts)

*Kom op tijd i.v.m. drukte. En een wachtrij op de gastenlijst

FREE GUESTLIST MIRABLAU

VIP TAFEL RESERVEREN MIRABLAU

Zoek hier de goedkoopste accommodatie voor u Barcelona-home apartments. We offer options in different districts of Barcelona at affordable prices. Bekijk meer appartementen 

Accommodatie in Barcelona

view more apartments dutch

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

bars-nl clubs-nl-index restaurants-index

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven