Home / Tjänster i Barcelona / Aktiviteter / Shopping i Barcelona
shopping Barcelona

Shopping i Barcelona

Shopping Barcelona

Shopping in Barcelona

Shopping i Barcelona? Barcelona är ett shoppingparadis, det är något som är säkert! Du kan spendera dag efter dag åt shoppingen och upptäcka de stora butikerna som H & M och de dolda i Barri Gotic. Även om du går och handlar varje dag i en månad kan jag tänka mig att du inte kommer att hinna upptäcka allt i shopping vägarna som centrala Barcelona, Avenida Diagonal, Passeig de Gracia, Avenida Portal de l’Angel, på Gran de Gracia, Code Eixample, Eix Comercial de Raval och Barri Gotic har att erbjuda.

Hitta ditt boende nu!

Det många brukar uppskatta inom shopping är mångfalden. Du kan köpa Gucci, Armani och Prada på Passeig de Gracia eller så kan du bege dig över och Goa shopping på en låg budget i området runt Las Ramblas.

När du vill shoppa i Barcelona, måste du komma ihåg att de flesta butiker inte är öppna under lunchtid / siesta. I allmänhet, är de öppna under vardagar från 10:30 till 14:30 och från 17:30 – 21:00 p.m . På söndagar har de flesta butikerna inte öppet. Trots de uppfyllde shoppinggatorna i centrala Barcelona finns det också många köpcentrum. Du kan hitta en i slutet av Rambla de Mar, det kallas Maremagnum och det är öppet på söndagar och helgdagar. Andra stora köpcentrum i Barcelona finns nedan:

 

EL CORTE INGLES

Plaça Catalunya 14

Av. Diagonal

Pg. d’Andreu Nin 51. Can Drago

Portal de l’Angel

Salvador Dal 15 Cornella

CENTRE COMERCIAL L’ILLA

Av. Diagonal 557

PEDRALBES CENTRE

Av. Diagonal 609-615

DIAGONAL MAR

Av. Diagonal 3

C.C. GRAN VIA 2

Bús línea: 9, 72, 79

EL TRIANGLE

Carrer de Pelai 39

Sist men inte minst har vi det bästa köpcentrumet i Barcelona, La Maquinista. Det är en stort central plats, det är nästan en liten by fylld av butiker, restauranger, biografer, bowlinghall och allt annat du behöver för att tillbringa en heldag där. Det är verkligen inte underskattas när jag lovar dig att du lätt kan spendera en hel dag där på grund av de många butiker som Benetton, H & M, Levis, Women ‘Secret, Bershka, Jack & Jones, Zara, Desigual, Springfield och många många fler.

Deras öppettider är:
Måndag till Lördag: 10:00 – 22:00.

Flera timmar av underhållning samt tillgång till restauranger, allt detta under ett tak!
Söndag till torsdag: 10.00 – 01:30;
Fredagar, lördagar och kvällen före allmänna helgdagar är det öppet från 10:00 till 16:00.

Du kan nå denna fantastiska shopping by med L1 tunnelbane linje och hoppa av vid Torras i Bages.
Vi önskar er en trevlig shopping tur!

Boende i Barcelona

Visa Alla

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

activities-sv fritidsaktiviteter shopping service-i-barcelona

Boende Barcelona


Scroll To Top