Tiger Barcelona Zoo

Barcelona Zoo

Barcelona Zoo

Barcelona Zoo är beläget i det gröna hjärtat av det historiska centrumet  i Barcelona, som ligger i Parc de la Ciutadella. Denna plats föredrogs på grund av dess byggnader som var tomma efter världsutställningen (1888). Djurparkens anläggningar återger den naturliga miljön för djurarter som lever i den. Den öppnades på dagen för Merce (festivalen då katalanerna firar sitt skyddshelgon).

Djurparken är en fantastisk plats att besöka tillsammans med barn och familj, eftersom de b.l.a erbjuder många aktiviteter för de minsta​​. Barnen kommer att ha möjlighet att både lära sig nya saker och samtidigt ha kul på Barcelona Zoo. Det kan även anordnas födelsedagskalas där delfiner kommer och önskar dig en trevlig födelsedag. Äventyrs Lördag, där barnen får chansen att få lära sig om djuren och deras historia på ett roligt sätt, detta är självklart frivilligt. Äventyrs Söndag Även denna dag är frivilligt däremot får nu hela familjen chans att få vara med vilket är väldigt populärt!

Hitta ditt boende nu !

Barcelona Zoo välkomnar över 4.000 djur som tillhör över 400 arter, ättlingar till tropiska fåglar, reptiler, snöflinga, delfiner och katter. Barcelona Zoo underlättar möjligheten för heldagar genom till exempel restauranger, rastplatser, barer, ponnys, tågresa, elbil.

Den stora höjdpunkten i djurparken är delfinerna så missa inte delfinshowen som dagligen uppvisas klockan: 11:30, 13:30 och 16:30

 

Om du bor någonstans i centrala Barcelona eller i närheten av Parc de la Ciutadella, bör du ta denna chans att ta med barnen till djurparken och göra en dagsutflykt. Du kan köpa dina biljetter på nätet.

Du kommer att finna att varje djur på djurparken har sin egen uppsättning plats och konditionering för att känna sig hemma. Dessa är några av de intressanta natur bekvämligheter som du kan njuta av när du besöker djurparken.

ESLA gården även känd som barnens Zoo är en av de mest utsökta anläggningar där gården är hem för levande getter, grisar, får, hästar, åsnor, ponnys etc. Denna paus under dagen tillåter barnen att urskilja och vara i kontakt med gården djur och tamdjur. Var inte orolig, allt detta sker under bevakning av en anställd där barnen kan ta en promenad med ponny eller mysa med en kanin, varför inte hälsa på hemma hos fåren samt getterna och mycket mer!

Praktisk Information!

  • Address: Barcelona Zoo Parc de la Ciutadella s/n 08003 Barcelona.
  • Telefon:  902 45 75 45
  • Transport: Barcelona Zoo  är belägen i Ciutadella Parken i centrala Barcelona.
    Det finns två åtkomstpunkter den ena är igenom; Parken Ciutadella och den andra igenom Carrer Wellington, som ligger vid Passeig de Circumval-lació.
  • Hemsida
  • Pris: Vuxna: 3 € , Barn: 2.5 €  Zoo Klubb medlemmar och pensionärer: 2.5 € Skolelever: 2 €
  • Öppettider: Barcelona Zoo är öppet årent runt. Vänligt se öppettider och finn den passande tiden för et att besöka Barcelona Zoo.


Visa större karta

Boende i Barcelona

Se Fler

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

activities-sv platser-att-se med-barn sevardheter-och-museum service-i-barcelona

Boende Barcelona


Scroll To Top