Home / Tjänster i Barcelona / Aktiviteter / Golf i Barcelona
Golf in Barcelona

Golf i Barcelona

Att spela golf i Barcelona är en rolig aktivitet att upptäcka under sin vistelse i Barcelona och det finns många alternativ att välja från. Staden har ett utmärkt klimat för golfspel större delen av året. Somrarna är inte outhärdligt varma och vintrarna är milda, vilket bidrar till den perfekta miljön för golfspel i Barcelona året om. Det finns ett flertal bra golfbanor belägna runt Barcelonas centrum och här har vi listat några av de bästa av prova: 

Hitta ditt boende nu!

Golf i Barcelona:

Real Club de Golf El Prat

Real Club de Golf El Prat öppnades 1912 i Pedralbes, vilket gör den till den äldsta golfklubben i Barcelona. Den har lång erfarenhet och har agerat värd för Spanish Open 9 gånger. År 1954 flyttade klubben till El Prat men omplacerades ännu en gång år 2001, p.g.a. utbyggnaden av El Prat-flygplatsen, denna gång i Terrassa. Dess nya bana designades av Greg Norman som är känd för att skapa designer synkroniserade med omgivningen och utmanande för alla nivåer på en högkvalitativ bana. Det finns totalt 45 hål – två banor med 18 hål och en bana med 9 hål, öppen för allmänheten. Faciliteter som finns är bland annat en restaurang, en golfskola, en pool och ett gym.

Från stadens centrum tar det 25 minuter att åka med bil och 45 minuter med tåg.

Sant Cugat

Sant Cugat-klubben grundades år 1914 och har alltså även den lång erfarenhet och historia. Det finns en bana med 18 hål och faciliteter så som ett gym, en pool och en ‘pitch and putt’-bana. Klubben har öppet varje dag förutom måndagar.

Från stadens centrum tar det ungefär 25 minuter att åka med bil.

Man kan även ta FGC:en till Sant Cugat och därifrån gå i endast 5 minuter.

Golf Terramar, Sitges

Golf Terramar är belägen i södra Barcelona i Sitges och ligger nära stranden, vilket gör att de 3 sista hålen erbjuder en fantastisk utsikt. Klubben öppnade år 1927 och dess faciliteter inkluderar en pool, en tennisbana, en restaurang och ett gym.

Man kan åka till klubben med bil, vilket tar ungefär 40 minuter eller med tåg till Sitges station och sen därifrån ta en taxi i ca. 5 minuter.

Om du letar efter en fantastisk lägenhet att komma hem till efter en bra runda golf i Barcelona, besök www.barcelona-home.com.

 

Boende i Barcelona

Visa alla

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

activities-sv fritidsaktiviteter sport-sv service-i-barcelona

Boende Barcelona


Scroll To Top