Home / Om Barcelona / Kvarter / Horta-Guinardo i Barcelona
Feature

Horta-Guinardo i Barcelona

Om du letar efter en lugn och stillsam plats i Barcelona så finns det ingen bättre plats att besöka än Horta-Guinardo i Barcelona. Området Horta-Guinardo beläget nordväst om stadens centrum, erbjuder vackra grönområden med fantastiska utsiktsplatser.

Härifrån kan du njuta av och beundra hela staden på avstånd samtidigt som du fortfarande har bra förbindelser till centrum. Horta-Guinardo är en av de mest omfattande områdena i staden och har charmiga berg-och dal branta sluttningar och slingrande gator.

Hitta ditt boende nu !

Området innehåller många vackra parker inklusive Parc de Collserola och Parc del Laberint. Parc de Collserola är den största storstads parken och där hitta du även en rolig labyrint att vandra omkring i Parc del Laberint,  denna labyrint brukar uppskattas av de lite yngre besökarna. Glöm inte att kolla in El Bunker del Carmel, däruppe erbjuds en helt fantastisk utsikt över staden utan en massa turister.
Eftersom det ligger nära Parc Guinardo och är lite av en stigning så hittar inte så många turister till denna lokala skatt som ibland överraskar när större turistgrupper hittar dit. Det tar ett tag att komma till bunkrarna men det är det definitivt värt!

Även om området är lite utanför centrum, erbjuds det lugna och fridfulla grönområden vilket är något centrum saknar. Horta-Guinardo är perfekt för familjer. Men om du vill besöka det livade och charmiga centrumet så kan du enkelt ta tunnelbanan (L3, L4, L5) eller bussen. Det tar inte alls lång tid att ta sig till centrala Barcelona och Horta-Guinardo erbjuder den perfekta balansen mellan staden och förorten.

Om du letar efter storslagna lägenheter eller fantastiska rum i delade lägenheter för din vistelse i Barcelona, rekommenderar vi att du besöker oss på hemsidan: Barcelona-Home

 

 
 

Boende i Barcelona

Visa Fler

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

kvarter om-barcelona

Boende Barcelona


Scroll To Top