Home / Index / Clubs / Serras rooftop
The Serras rooftop

Serras rooftop

Veel hotels in Barcelona hebben uitzonderlijke terras, bars en restaurants met prachtige vergezichten die vaak vanaf het dak of de laatste verdieping te bewonderen is. The Serras Hotel is  geen uitzondering, dit elegante 5* hotel in Gothic Quarter met uitzicht op Port Vell, de zee met alle boten die zijn te bewonderen vanaf hun luxe bar op het dak, wat geopend is voor iedereen.

Captura de pantalla 2015-08-20 a las 23.26.33free_guest_list_clubs_BCN2

Het gebouw van het hotel is gebouwd in 1846 en straalt romantiek en klassiek uit de 19de eeuw uit. Er hangd werk van Pablo Picasso eerste werken toen hij nog maar 15 jaar oud was. De gevel is ontworpen door Daniel Molina, ook de architect van het beroemde plein Plaça Reial. Dit moet meer dan genoeg zijn om een bezoekje aan deze artistieke plek te wagen.

Het dak heeft een zwembad, een houten, ijzeren en stenen ontworpen bar. De persoonlijke service voor de bar op het dak is goed, en dat zorgt voor een aangename sfeer om er te zijn. Het grote aanbod wat wordt gehost door Marc Gascons, wie ook eigenaar is van een Michelin Set. Hij heeft alle smaken en de kaart samengesteld. De lunch en diner menu bestaat uit verse, gezonde en lichte maaltijden. De cocktail bar is alle dagen open, in het weekend kunt u zich hier vermaken met live DJ sessies.

Serras rooftop bar

Gratis gastenlijst bij Serras  

VIP Tafel bij Serras 

Er is mogelijkheid voor privé verhuur. Maximale capaciteit is 120 mensen voor een cocktail party, 60 mensen voor diners. Beschikbaar met zwembad en zonnebedden. Denk eraan, ook non-gasten zijn welkom.

In verhouding, de locatie is een ideaal startpunt om uw city trip te beginnen, binnen een paar minuten ben u bij de beroemde Las Ramblas wat zeker de moeite waard is om te bezoeken.

Gebouwd in de Gothic buurt, Serras Rooftop is direct een combinatie van het historische deel van Barcelona met moderne eigenschappen.

Pak hier de zon!

BARCELONA-HOME Gastenlijst: Alstublieft, de club heeft het recht om u de toegang te weigeren als u niet aan de dresscode houd of enig ander voorschift.

✔ Dresscode:

 ♀ Dames: Iets elegant/sexy’s

♂ Heren: Overhemd en schoenen (GEEN sport schoenen of t-shirts)

Gratis gastenlijst Serras   

VIP tafel Serras 

Accommodatie in Barcelona

Accommodation Barcelona

view more apartments dutch

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

clubs-nl-index

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven