Home / Index / Clubs / Elephant Restaurant & Lounge Club
Elephant Restaurant & Lounge Club

Elephant Restaurant & Lounge Club

Bent u opzoek naar een elegante plek om een avond te stappen met je vrienden? Kan je niet beslissen naar welke plek je moet gaan voor een onvergetelijke date? Elephant Restaurant & Lounge Club heeft een luxe lounge om heerlijke cocktails te drinken met vrienden en een meer privé restaurant voor een exclusief diner voor jou en je geliefde. En voor dit alles hoeft u niet eens ver te gaan. Het is slechts een paar stappen verwijderd van Passeig de Graciadeze oase is erg dicht bij onze Appartementen in Eixample, de meest stijlvolle en centrale wijk van Barcelona.

Captura de pantalla 2015-08-20 a las 23.26.33free_guest_list_clubs_BCN2

Een elegante en etnisch-barokke ruimte zal u blijven verbazen gedurende de avond. In de 150m2 grote Lounge Club bevindt zich een standbeeld van een bronzen olifant dat dient als het embleem van de club. Uitgerust met muziek apparatuur van hoge kwaliteit en twee bars aan weerszijden van de ruimte, heeft het ook de perfect indeling voor een privé-evenement.  Andere ruimtes zijn voorzien van grote Buddha standbeelden en een aantal Indo-Chinese decoraties. Deze designelementen nemen u mee op een reis naar Zuidoost-Azië, zonder Barcelona te verlaten.

Elephant Restaurant & Lounge Club

 GRATIS GASTENLIJST VOOR EEN KAMER  

VIP TAFEL RESERVEREN 

Elephant Restaurant & Loung Club serveert Mediterraans en Aziatisch eten. Typische gerechten zijn mediterrane klassieke gerechten met een internationale draai, zoals Tuna Tataki, Foie Gras Mousse, Ceviche, en de onweerstaanbare Elephant Roll. Deze plek is veel meer dan alleen een restaurant, echter: cocktails, samen met een stijlvolle muzikale sessie zal iedereen een fantastische avond hebben.

Elephant Restaurant & Lounge Club is gekenmerkt door een mysterieuze aura wat het moeilijk maakt om deze plek ooit nog te vergeten. Hun missie is om top kwaliteit te leveren en hun gasten een magische ervaring te geven met de beste herinneringen om mee naar huis te nemen.

BARCELONA-HOME GUESTLIST Houdt er rekening mee dat de club het recht heeft u de toegang te weigeren als u zich niet aan de dresscode houdt of aan andere regeles.

✔ Dresscode?

♀ LADIES: Straks en sexy

♂ BOYS: Net shirt en schoenen (Geen sportschoenen en t-shirt)

GRATIS GASTENLIJST VOOR EEN KAMER  

VIP TAFEL RESERVEREN 

Appartementen in Barcelona

view more apartments dutch

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

clubs-nl-index

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven