Home / Index / Clubs / The Room
The room

The Room

The room zou boven aan uw to-do list moeten staan tijdens uw verblijf in Barcelona want het is een cocktailbar, restaurant en club in één. Het heeft de perfecte plaats recht naast de Casino van Barcelona en Hotel Arts, wat dichtbij het strand ligt, perfect om even langs te gaan voor of na uw bezoek aan The Room. Wij hebben verschillende accommodaties die we u kunnen aanbevelen in de buurt van The Room. Kijk hier voor onze favorieten, Appartementen in Vila Olímpica.

Captura de pantalla 2015-08-20 a las 23.26.33free_guest_list_clubs_BCN2

The room heeft een fantastische mix van drie verschillende elementen: mediterrane keuken, heerlijke drankjes en de besteHouse, R&B en Funk muziek waardoor je geen één feestje meer wilt missen in The room. Het glanzende design van kristal, met zijn dominerend paarse kleurenpalet zorgt voor een unieke maar zeer elegante sfeer. Immers is paars de combinatie van rood en blauw (de warmste en koelste kleuren) waardoor het de ideale kleur is. Paars wordt geassocieerd met verbeelding, creativiteit en inspiratie dus als u zich down voelt of behoefte hebt een nieuwe inspiratie, kom dan zeker naar The room.

De keuken biedt gevarieerde gerechten zoals, verse salades, pasta, hamburgers en desserts uit de beroemde Italiaanse keuken bijvoorbeeld Tiramisu of de meer kenmerkende Catalan Créme Brulée (Crema Catalana) en dat alles voor een redelijke prijs. U kunt ook kiezen uit duizenden bekende Spaanse en internationale tapas hapjes, inclusief nachos met guacamole & cheddar, krokante kip of gebakken garnalen. Probeer ze allemaal en ontdek uw favoriete gerecht!

Thee Room

 GRATIS GASTENLIJST VOOR EEN KAMER  

VIP TAFEL RESERVEREN 

The room biedt ook een selectie aan wijnen, cocktails en andere dranken. Kies een heerlijk glas champagne of één van hun welbekende cocktails waardoor uw avond extra speciaal wordt. U betrapt zichzelf erop zichzelf erop dat u aan het wegdromen bent en denkt aan uw volgende bezoek aan The room.

Na een heerlijk diner en een paar drankjes bij The room haast u dan niet naar huis of een andere plek. Van 23:30 tot 3:00 a.m. verandert deze plaats in een exclusieve club en is een leuke avond gegarandeerd voor diegene die van muziek houden. Fans van House, R&B en Funk zullen zich hier helemaal thuis voelen. Dus laat jezelf gaan en geniet van de avond.

Het restaurant en de bar zijn open van maandag-donderdag en op zondag van 12:00 tot 2:30 a.m. Op vrijdag en zaterdag zijn ze open van 12:00 tot 3:00 a.m. Vergeet niet dat na 23:30 het restaurant wordt getransformeerd naar een club met de beste muziek. Neem al uw vrienden met u mee!

BARCELONA-HOME GUESTLIST Houd er rekening mee dat de club het recht heeft om toegang van mensen te wijzigen als u zich niet houdt aan de dress code of andere voorschriften.

✔ Dresscode? ♀ Dames: Strakke, sexy kleding ♂ Heren: Net shirt en schoenen (Geen sportschoenen en t-shirts)

GRATIS GASTENLIJST VOOR EEN KAMER  

VIP TAFEL RESERVEREN

Accommodatie Barcelona

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

clubs-nl-index

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven