Home / Index / Clubs / La Fira
La Fira

La Fira

La Fira is zeker een van de meest bizarre en aangeklede disco-bar gelegen in L‘Eixample. In de lijst van beste clubs en bars in Barcelona gemaakt door Lonely Planet is het een plek geworden om naar uit te kijken voor een ander nachtleven. De naam is La Fira en beteken A Fire en de sfeer doet de naam goed aan.

Vindt uw accommodatie nu!

Een bezoek zal je verschillen, het is niet gewoon een bar. Ze noemen het het bar-museum. Deze naam wordt uitgelegd door de vreemde decoraties in de bar. Na binnenkomst in de bar loop je door een gang van spiegels, en dit is nog maar het begin van wat er nog moet komen.

Binnen is er een heleboel antieke decoratie: beelden, posters van carnaval en sprookjes, waarzeggers, carrousel stoelen en speel machines en nog veel meer. Het is geen gewone bar met gewoon wat drinken maar bereid je maar vast voor op een heel interessant verblijf hier in La Fira!

Screen Shot 2015-06-25 at 12.59.58

De bar bied veel shots aan. Ze zeggen meer dan 500 verschillende variaties aan shots. Dit is een andere reden om de bar te bezoeken om het zelf mee te maken. Bezoek op uw tijd de bar, die geopend is van dinsdag tot donderdag van 23:00 tot 03:00 en op vrijdag en zaterdag van 23:00 tot 04:00.

Dit is meer een locale bar van Barcelona, dus er zal veel muziek Latijnse muziek zijn of salsa, waarop makkelijk te dansen is en te zingen zelfs als je de taal niet begrijpt! Maar dat betekend niet dan toeristen niet welkom zijn, in tegendeel, het is alleen niet een erg bekende bar. Maar doe je comfortabele schoenen maar vast aan en ga er langs en geniet van deze coole plek!

De ruimte is niet erg groot, maar dat maakt het knus en warm. Als je op zoek bent naar iets echt duurs en trendy, dan moet je echt een andere plek zoeken. Hier kan je de Catalaanse cultuur proeven en zien hoe zei de vrije tijd invullen. Het is gewoon een unieke plek in een oceaan van bars en clubs in Barcelona waar je zeker geweest moet zijn.

Accommodatie in Barcelona

Accommodation Barcelona

Bekijk alle

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

clubs-nl-index

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven