Home / Beste plaatsen / Gids voor Barcelona’s Hipste Clubs
Gids voor barcelona's hipste club barcelona-home

Gids voor Barcelona’s Hipste Clubs

Als je in Barcelona bent aangekomen, en je vraagt je af: in welke club ga ik vanavond dansen? Maak je geen zorgen, deze gids over de heetste clubs van Barcelona is perfect voor jou! Je moet weten dat het nachtleven van Barcelona erg geweldig is, en je zult altijd iets vinden om te doen op elk moment van de nacht, en bovenal zul je altijd een club vinden die klaar staat om je te verwelkomen en je een van de meest onvergetelijke nachten van je leven te laten beleven. Barcelona is een internationale stad en dus vind je er veel Erasmus studenten (naast Spanjaarden natuurlijk) en veel jonge toeristen: wie gaat dansen in Barcelona, gaat dansen met de hele wereld!

Met deze gids over de hotste clubs van Barcelona is het ons doel om je alle informatie te geven die je nodig hebt om je dansavond te kiezen, en van intentie naar actie te gaan! Laten we de clubs eens bekijken!

# 1 OPIUM

Guide on Barcelona’s Hottest Clubs Barcelona-Home

Bron: www.international-nightlife.com

De eerste club is Opium. Deze club kijkt uit op zee en geeft zijn bezoekers het hele jaar door een zomerse sfeer. Het interieur is erg mooi en het is zeker de belangrijkste nachtclub van de Port Olìmpic. Bij de ingang is er veel keuze, en het dragen van een overhemd is praktisch een must. Maar er is goed nieuws: de toegang is gratis, en je kunt genieten van een nacht op electro-house muziek tot het eerste ochtendgloren. Ook als je Barcelona in de zomer bezoekt, is Opium beroemd om het hosten van de beste internationale DJ’s in die tijd. Tot slot nog iets heel belangrijks: elke dag is er een evenement in het Opium!

Adres: Passeig Marítim de la Barceloneta, 34, 08003 Barcelona

Metrostation: Ciutadella-Vila Olimpica (L4)

Prijs: Gratis

Openingstijden: Van zondag tot woensdag 00:00 tot 05:00 A.M.; van donderdag tot zaterdag 00:00 tot 06:00 A.M.

Dress code: Formeel

# 2 RAZZMATAZZ

Guide on Barcelona’s Hottest Clubs Barcelona-Home

Bron: www.xceed.me

Razzmatazz is de beroemdste club die je in Barcelona kunt bezoeken. Gelegen in een enorme post-industriële ruimte, herbergt het in zijn interieur vijf verschillende kamers. Je kunt je favoriete muziek kiezen en van zaal veranderen als je een ander muziekgenre wilt proberen! Je vindt er de Razz Club met internationale rockmuziek, de Loft met elektronische muziek, de PopBar met garage en soul, de Sala Lolita voor liefhebbers van techno pop en deep house en tot slot de Rex-zaal met electro-rockmuziek. Binnen is het moeilijk om bij elkaar te blijven als je met een groep bent: in dit doolhof is het makkelijk om je vrienden kwijt te raken. De club organiseert ook veel evenementen en live concerten van internationaal bekende artiesten. Wanneer er concerten zijn veranderen de prijzen en helaas kun je met het concertkaartje niet de hele nacht blijven. Voor de disco-avond in plaats daarvan is de prijs 17 € als je koopt aan de kassa of je bespaart een paar euro als je online koopt op de officiële pagina. In beide gevallen is de consumptie inbegrepen. Voor sommige speciale voorstellingen kunnen de prijzen verschillen.

Adres: Carrer dels Almogàvers, 122, 08018 Barcelona

Metro station: Marina (L1)/Bogatell (L4)

Prijs: 17 € met een drankje

Openingstijden: Donderdag en vrijdag van 00:30 tot 05:00 A.M.; Zaterdag en zondag van 01:00 tot 06:00 A.M.

Dress code: Informeel

# 3 BIKINI

”hottest

Bron: www.clubbable.com

Bikini Barcelona opende haar deuren meer dan 50 jaar geleden en is een van de oudste gelegenheden in Barcelona. De exclusieve club ligt direct aan de Avenida Diagonal in een van de meest chique gebieden van de stad waar veel belangrijke nachtclubs te vinden zijn. Bikini is geclassificeerd als een van de heetste clubs in Barcelona, met een sfeer die perfect is voor degenen die de nacht willen doorbrengen met salsa dansen en luisteren naar latin muziek zoals Bachata en Merengue. In Bikini kunt u ook genieten van concerten en live optredens, waarvan de kwaliteit en service bekend staan als topklasse. De club is geopend van donderdag tot zaterdag. Dus als u een nacht wilt doorbrengen op Latijnse ritmes, dan is dit de juiste plaats: u zult zich thuis voelen en u zult de gelegenheid hebben om deel te nemen aan een van de meest caliente evenementen in de stad.

Adres: L’Illia, Avinguda Diagonal, 547, 08029 Barcelona

Metro station: Maria Cristina (L3)/Entença (L5)

Prijs: 16 € met een drankje (14 € als je op de gastenlijst staat)

Openingstijden: Donderdag van 00:00 tot 05:00 A.M.; Vrijdag tot zondag van 00:00 tot 06:00 A.M.

Dress code: Formeel

# 4 ECLIPSE

Guide on Barcelona’s Hottest Clubs Barcelona-Home

Bron: www.discotech.me

Op de 26e verdieping van dit exclusieve hotel is het mogelijk een high-class avond door te brengen, en te lijken te leven in een droom. Hier kunt u een hapje eten of zelfs sushi, vergezeld van een uitstekende champagne. Daarna kunt u uw adrenaline uitleven door u uit te leven op de dansvloer, of u kunt genieten van het moment door u over te geven aan de aanblik van Barcelona. Aan het strand langs de beroemde Barceloneta promenade, biedt het panoramische uitzichten over de Middellandse Zee en de stad Barcelona (vergeet niet dat we op de 26e verdieping zitten!). In onze lijst, is dit zeker een must. De dresscode is erg streng, dus kleed je goed aan, en beleef een onvergetelijke avond, om al je volgers op Instagram jaloers mee te maken!

Adres: Moll Oriental, 08039 Barcelona

Metro station: Drassanes (L3)

Prijs: Gratis, of 2oo€ voor een tafel van 4 personen all inclusive

Openingstijden: Woensdag donderdag en zondag van 18:00 tot 02:00 A.M.; Vrijdag en zaterdag van 18:00 tot 03:00 A.M.

Dress code: Formeel

# 5 LA TERRAZZA

Guide on Barcelona’s Hottest Clubs Barcelona-Home

Bron: www.vein.es

Als laatste halte in onze gids kon La Terrazza, een van de beroemdste CLUBS IN BARCELONA, niet ontbreken. La Terrazza is een historische openlucht discotheek in Barcelona, zeer toeristisch en alleen geopend in de zomer, van mei tot oktober, dus profiteer van de openheid als je in de stad bent, het zou je laatste kans kunnen zijn. Mallorcaanse stijl, met een balkonstructuur die je toelaat van het landschap van de stad te genieten en het niet te warm te hebben. In de zomer is deze club een referentiepunt voor veel jongeren, en hosts belangrijke DJ’s klaar om u te laten dansen op elektronische muziek gedurende de hele nacht.

Adres: Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, s/n, 08038 Barcelona

Metro station: Pl. Espanya (L1, L3, L8)

Prijs: 15 €

Openingstijden: Vrijdag en zaterdag van 00:00 tot 06:00 A.M.; Zondag van 18:00 tot 00:30 A.M.

Dress code: Informeel

Bent u op zoek naar een geweldige ACCOMMODATIE IN BARCELONA? Zoek niet verder, wij hebben wat bij u past!

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: Barcelona-Home

Barcelona-Home

Hello there! We hope you are enjoying our website full of interesting blogs to read. We absolutely love Barcelona and we hope that when you come to visit you will too!

beste-plaatsen buurten clubs-nl-index index muziek-en-evenementen over-barcelona party-nl

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven