Home / Sitges / Beste clubs van Sitges
Best Clubs of Sitges

Beste clubs van Sitges

Sitges staat bekend om zijn nachtleven. De beste clubs van Sitges zijn gevestigd door de gehele stad, niet per se op één locatie, zoals de meeste clubs in Barcelona. De drie voornaamste en beste clubs van Sitges zijn: Organic, Pacha en Trailer.

Vind nu uw accommodatie!

Organic Dance Club is recentelijk verhuis naar een nieuw pand, een nieuw ontworpen club met een lagere verdieping als dansvloer. Organic is een van de oudste clubs in de stad en het organiseert verschillende themanachten variërend van old school muziek tot de nieuwste house hits. Organic organiseert ook seizoens-schuimfeesten, die elke zomer plaatsvinden. Ook biedt het kluisjes voor klanten voor meer comfort en zelfs body olie om het meeste uit de ervaring te halen. De met opzet gezonken dansvloer is zo gebouwd zodat klanten kunnen beslissen in hoeveel schuim ze willen zijn tijdens de schuimfeesten. Organic is ook de enige homo-exclusieve club van Sitges.

Pacha is de wereldberoemde keten van nachtclubs die voor het eerst opende in Sitges in 1967. Met twintig nachtclubs verspreid in landen zoals Brazilië, Australië, Egypte, Rusland, Marokko en Argentinië, is franchise tegenwoordig gelegen op Ibiza (een van de Balearen samen met Mallorca, Menorca en Formentera bij de kust van Spanje) maar behoudt zijn wortels in de stad waar het vandaan komt. Het is gelegen net buiten het centrum van Sitges, bij de jachthaven en het biedt een betoverende atmosfeer voor de feestbeesten. Naast de hoofdlocatie met een capaciteit van 900 mensen, heeft de Pacha groep ook een bar genaamd Pachito voor degenen die een wat rustigere nacht willen en een andere club genaamd Sweet Pacha, bij de haven d’Aiguadolç.

Trailer is een van de meest homonachtclubs in Sitges, maar vrouwen zijn er ook welkom. Trailer heeft zijn faam te danken aan de beroemde schuimfeesten, die de club elke zondag organiseert. Ook promoot de club een donkere nacht op donderdagen, waar alle lichten uit zijn zodat iedereen in het pikkedonker staat.

Trailer

Een van de meest beroemde clubs in Sitges is L’Atlántida. L’Atlántida is een seizoensclub die opent tijdens het zomerseizoen. Het is een openluchtclub gelegen in het zuidelijke gedeelte van de stad. Om het verdriet van de decennia-lange volhardende feestgangers, L’Atlántida sloot haar deuren in 2013, maar heeft onlangs een soortgelijke club in Barcelona geopend, wat dichtbij genoeg is voor een dagtrip.

De meeste clubs zijn dagelijks open tijdens de zomernachten, maar afhankelijk van hun roosters, is het slim om dit te checken op de officiële websites. Om het meeste uit je zomer in Sitges te halen, is een verblijf van minimaal 1 week verplicht!

Featured Image: Tom Godber cc (edited)

Photo Credits: Matt Dinnery cc (edited)

 

Accommodatie in Sitges

view more apartments dutch

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

Accommodatie Sitges


Scroll naar boven