Home / Verblijf / Winnaars van de Europese Holiday Home Awards 2015
European-holiday-home-awards

Winnaars van de Europese Holiday Home Awards 2015

Het is ons een groot genoegen om aan te kondigen dat een van onze accommodaties is geselecteerd als de winnaars van de Beste Huisdier Holiday Home categorie door De Europese Holiday Home Awards en finalist in de categorieën Best Health and Wellness en Family Friendly!

World Travel Awards helpt in de ontwikkeling van internationaal toerisme door het identificeren, erkennen en inspireren van agentschappen om continue de kwaliteit van producten en services te verbeteren. Elk jaar onderneemt WTA een grondig onderzoek met een scala aan prijzen om de beste accommodaties te belonen.

Dit is de eerste keer dat de WORLD TRAVEL AWARD een speciale prijs ontwikkelt om verblijven in Europa te belonen. Het doel van de Europese Holiday Home Award is om bewustzijn te creëren voor alle bijkomstigheden en trends in de toerisme sector en daarom heeft het een zoektocht ingezet naar het beste verblijf in Europa. De leden van de Europese handel associaties waren verantwoordelijk voor het nomineren van verblijven.

Find your accommodation now!

 

De EUROPESE HOLIDAY HOME AWARD is opgedeeld in 7 verschillende categorieën van excellentie, die zijn: Groen, Health & Wellness, Strandhuis, Familie vriendelijk, Europese hoofdstad, Diervriendelijk en uniek verblijf.
De categorie die een accommodatie van ons gewonnen heeft is die van de Meest dier vriendelijk verblijf. Ons exclusieve DIERVRIENDELIJK VERBLIJF MET ZWEMBAD is omgeven met groene ruimtes en geweldige zichten wat het ideaal maakt voor families en vrienden die willen genieten van een relaxte en rustige atmosfeer. Een van onze accommodaties is ook finalist in de categorie Beste health en wellness verblijf, namelijk de VILLA MET ZWEMBAD EN TUIN IN MONTJUIC, de villa heeft een grote tuin met zonnebanken en parasols, geweldig om van het mooie weer te genieten van de zon. Verder is ons LUXUEUS FAMILIEHUIS een finalist in de categorie Meest familievriendelijk verblijf; dit huis heeft een zwembad, barbecue ruimte, zonnebanken en parasols. Het huis is ideaal om te genieten.

De procedure van deze categorieën was een online stemming waar gerenommeerde mensen in de toerisme branche samen met consumenten kon stemmen op hun favorieten aan de hand van een serie criteria als: Presentatie, binnen en buiten, voorzieningen en speciale eigenschappen. Uit een serie genomineerde verblijven werd de winnaar gekozen door leden van de Holiday Home associatie in Frankrijk, Duitsland, Spanje, Schotland, Ierland, Denemarken, Zweden en Finland.

We willen alle onze gasten bedanken voor het vertrouwen in ons!

Accommodaties Barcelona

view more apartments dutch

map5

Geschreven door: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven