Home / Beste plaatsen / Beste Cafés in Barcelona
cafe

Beste Cafés in Barcelona

Een shot espresso is zoals een bitterzoete kogel naar het hart. Een schuimige cappuccino voelt als een warme omhelzing. Koffie is iets magisch en in Barcelona is het gewoonlijk om de tijd te nemen om ervan te genieten, of het nu in je privétijd is tijdens een korte lunchpauze of terwijl je met vrienden afspreekt. De stad zit vol met picture-perfect pleintjes, perfect om in de zon te zitten met een cortado (een lokale espresso met opgestoomde melk). Maar er zijn ook verschillende fantastische koffiebars die gespecialiseerd zijn in het maken van jouw favoriete koffie creatie. Daarom hebben wij een lijst gemaakt van de 3 Beste koffiebars in Barcelona, allemaal bekend vanwege hun getalenteerde baristas en vriendelijke service.

Vind een accommodatie!

Satan’s Coffee Corner

Satan’s Coffee Corner gebruikt de beste koffiebonen van de stad. Verstopt in een doolhof van smalle straatjes in het historische Barrio Gótico, presenteert dit charmante “hipster” café een nieuwe aanpak en bevordert het een diepere waardering voor kwaliteitsvolle koffie. Hier kan je kiezen tussen de gewone espresso-gebaseerde koffies (zoals de klassieke espresso, Americano, cortado en flat white) of een gefilterde koffie. Hun koude drankjes zijn ook zeer populair. Of misschien drink je liever een Aeropress? Weet je niet wat het is? Vraag het aan één van de vriendelijke baristas! Natuurlijk serveren ze ook andere drankjes zoals grapefruit soda of kombucha gefermenteerde thee. Naast koffie en andere drankjes, kan je ook nog eens kiezen uit verschillende heerlijke homemade gebakjes (koekjes, donuts, scones), broodjes of salades.

Satan's Coffee Corner

Maar wees gewaarschuwd want in de huisregels  staat er: “Geen Decaf. Geen Onzin. Geen Vanille. Geen Wifi. Geen Plezier voor Kinderen.” Cool genoeg voor jou? Ga er dan zeker eens langs! Op zoek naar een verblijf in de buurt, zodat je elke ochtend iets kunt halen bij Satan’s Coffee Corner? Check dan onze Appartementen in Barrio Gotico!

La Casa de la Paraula

Voor de echte boekenwormen raden we La Casa de la Paraula aan, een café en boekenwinkel met een rustige, vredige sfeer waar je even alleen kunt genieten. Het is de ideale spot om te lezen, werken, schrijven of te tekenen. Dit café heeft een speciaal cultureel belang voor verschillende bekende critici, die voor dit café kiezen om samen te komen en ideeën uit te wisselen. Ook worden er hier vaak kunsttentoonstellingen en signeersessies georganiseerd. Wat gaat er nu beter met een goed boek dan een heerlijke kop thee? Of misschien een kof koffie? Of een glaasje wijn?
La Casa de la Paraula is een excellente koffiebar waar ze ook nog eens ontbijt, snacks, homemade gebak en een groot arrangement aan dranken serveren.

La Casa de la Paraula

Dus ga lekker achterover zitten, relax en geniet van een rustig moment met een goed boek en een heerlijke kop koffie, vakkundig gebrouwen. Wil je in de buurt verblijven, bekijk dan onze elegante Appartmenten in Eixample!

Spice Café

Verstopt in een zijstraat van de drukke restaurant laan Carrer Blai in de Poble Sec buurt ligt het Spice Café, een klein charmant café en cakeshop die bekend staat om één van de lekkerste worteltaart van de stad te serveren. Velen reizen van ver om hun heerlijke cakes en taarten te proeven, allemaal homemade met kwaliteitsvolle en lokale ingrediënten. Buiten hun bekende worteltaart, serveren ze ook nog eens heerlijke cheesecake, kiwi cake en poundcake. Als je meer zin hebt in iets hartigs, bieden ze ook een goede variëteit aan bagels en verschillende quiches aan. Om te drinken serveren ze allerlei soorten koffies, thee, ice teas, infusions en sapjes die samengaan met hun heerlijke eten.

Spice Café

De porties zijn zeer royaal, ideaal om te delen en de sfeer is perfect om quality time te hebben met vrienden na het werk. Op zoek naar een slaapplek na een heerlijke plak cake en een thee? Check dan onze Accommodaties in Poble Sec om het ideale appartement in de buurt te vinden!

We hopen dat je de kans krijgt om één van de Beste Cafés in Barcelona uit te kunnen testen!

 

Accommodaties in Barcelona

view more apartments dutch

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

beste-plaatsen restaurants-index

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven