Home / Beste plaatsen / Beste Advocaten van Barcelona
Best Lawyers in Barcelona

Beste Advocaten van Barcelona

Wanneer je in een nieuwe stad bent, en vooral wanneer je de lokale taal niet spreekt, kan het intimiderend zijn om juridische hulp in te schakelen. Niet alleen is het van cruciaal belang om iemand te vinden met de beste wettelijke rente op het hart, het is net zo belangrijk om een betrouwbare adviseur te vinden die u kan helpen met het uitleggen van lokale wetten, juridische procedures en contracten op een manier zodat jij ze kunt begrijpen. Om jou te helpen vinden van de best mogelijke service, hebben we een lijst samengesteld met de 3 Beste Advocaten van Barcelona, advocaatgroepen die jarenlange ervaring kunnen bieden om je te helpen krijgen wat je wilt.

Vind een accommodatie!

Balcells Group

BALCELLS is een internationale advocaten groep opgericht in 1976, die juridisch advies biedt aan individuen, bedrijven, en investeerders in zowel huiselijke als internationale transacties. In termen van het privaatrecht, kunnen ze een raadsman bieden bij het kopen of verkopen van huizen, auto’s of bedrijven, in zaken erfrecht, echtscheiding en contracten. Ze bieden ook juridische dienstverlening op fiscaal gebied aan en hebben een immigratie-afdeling die gespecialiseerd is in het helpen met papierwerk in verband met verblijf en visa. Dus als je hulp nodig hebt om een verblijfsvergunning te krijgen of een NIE nummer, of om een bedrijf op te starten in Spanje, bel ze op! Ze kunnen je assisteren in het Engels, Spaans of Russisch. BARCELLS werkt ook samen met andere advocaten bedrijven uit Rusland, Latvia, Belarus, Oostenrijk, Griekenland en Kazachstan.

IMG_1285+2

Het kantoor van BALCELLS is gelegen op de Passeig de Gracia, in de liefelijke Eixample buurt, heel gemakkelijk te bereiken met het openbare vervoer. Als je op zoek bent naar een accommodatie in dit gebied, neem dan een kijkje naar onze Appartmenten in Eixample.

Salgado Abogados

Het Salgado Abogados team bestaat uit advocaten met meer dan 17 jaar ervaring in juridische aangelegenheden. Ze bieden een efficiënte en vriendelijke service en zijn gewend om te werken met buitenlandse klanten. De firma is gespecialiseerd in burgerlijke rechtszaken (schulden, onroerend goed, verhuur en overerving), immigratie (werk, woning en studenten visa, burgerschap, burgerlijke unie en het juridisch huwelijksadvies), verkeer en ongevallen recht en het strafrecht (drinken en rijden, fraude, minder ernstige strafbare feiten). Het professionalisme, respect en vriendelijkheid waarmee de advocaten bij Salgado Abogados de klanten behandelen als ook hun deskundige werksfeer, maakt hen één van de meest aanbevolen juridische bedrijven in de stad.

handdruk

Het kantoor van Salgado Abogados is gelegen in de elegante Sant Gervasi buurt van Barcelona, dicht bij het Gracia station. Neem een kijkje naar onze Accommodaties in Sarria – Sant Gervasi!

Osborne Clarke

Osborne Clarke is een advocatenkantoor dat inzichtelijke en effectieve juridische diensten verstrekt om klanten te helpen een concurrentievoordeel te verkrijgen. Verleden klanten beschrijven het Osborn Clarke team als “aanspreekbaar, deskundig, ervaren en ongecompliceerd” – alles wat je nodig hebt in de perfecte juridische adviseur! Het kernidee van hun business is het creëren van brede, ervaren sector teams die een diep begrip in specifieke sectoren hebben, zodat ze de juridische aangelegenheden relevant aan die sectoren kunnen raadplegen, maar ook  bekend zijn met de juridische gewoonten van die sectoren. Osborne Clarke heeft kantoren in Frankrijk, Duitsland, Hong Kong, Spanje, Italië, Nederland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Ze zijn zeer ervaren in het werken met internationale klanten en zijn daarom in staat om gemakkelijk te communiceren met jou.

AAEAAQAAAAAAAATAAAAAJDQ2ZDEyYzA1LTFhMDAtNGVhZi1hNmFmLTQwZjY1ZjEzZjIwYw

Het Osborne Clarke kantoor van Barcelona is gelegen op de 20e verdieping van de Torre Barcelona, vlakbij Plaza Francesc Macià, in het business district van de stad. Indien je op zoek bent naar een lange of korte termijn accommodatie vlakbij, neem dan een kijkje naar onze Appartementen in Sarria – Sant Gervasi en Accommodaties in Les Corts.

Dus als je de volgende keer juridisch advies nodig hebt in Barcelona, twijfel niet om één van deze 3 Beste advocaten in Barcelona te raadplegen. Maak jezelf vertrouwd met de lokale wetten om weloverwogen beslissingen te maken. En denk eraan: wie zijn rechten niet kent, heeft geen rechten.

Accommodation Barcelona

View more

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

beste-plaatsen

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven