Home / Beste plaatsen / Beste gastrobars in Barcelona
best gastrobars in Barcelona

Beste gastrobars in Barcelona

Ben je aan het twijfelen tussen gewoon een drankje gaan doen of een hapje te gaan eten maar je hebt geen zin in simpele snacks die ze in een bar serveren? Dan moet je zeker naar een gastrobar gaan! Dit is een trendy concept waarbij een bar gemengd wordt met een restaurant. Hier kan je genieten van zowel de barsfeer als een fatsoenlijke keuken zoals in een restaurant, waar je kwaliteitsvolle gerechten kunt bestellen, niet zoals de vettige snacks die ze normaal  in bars serveren. Het streeft naar de haute cuisine van de meest populaire klassen van de standaard tapas tegen betaalbare prijzen met tafelservice. Doordat de populariteit zodanig gestegen is, kan Barcelona ook niet achterblijven. Daarom kan je veel gastrobars vinden in deze drukke stad! Maar met al de verschillende gastrobars hier is het niet gemakkelijk om een goede uit te kiezen. Daarom stellen wij jou de beste gastrobars in Barcelona voor. Bezoek één van deze en geniet van een heerlijke cocktail met kwaliteitsvolle tapas.

1# Sirvent

Sirvent Barcelona

De beste gastrobar in Barcelona is Sirvent, gelegen in Sant Antoni. Hun menu bestaat uit een mix van Catalaanse en Spaanse klassiekers en moderne gerechten en tapas, waardoor er iets is voor iedereen. Ze gebruiken enkel kwaliteitsvolle ingrediënten zodat je kan genieten van elke hap van jouw heerlijke snack of maaltijd. Het beste van deze bar is dat ze niet enkel hartig eten serveren maar ook zoete desserts zoals pannenkoeken, wafels en ijs. Ze zijn zelfs bekend voor hun speciale ijs en Horxata. Het interieur van deze charmante gastrobar creëert een unieke kosmopolitische omgeving met de grote bar, uitzicht op de open keuken en de hipsterachtige meubels. Ze organiseren zelfs workshops en evenementen waar je meer te weten komt over de Catalaanse keuken.

Adres:  Ronda de Sant Pau 67
Telefoonnummer: +34 938 29 22 63
Gemiddelde prijs: 20
Web:sirventbarcelona.com
Openingsuren: Maandag tot zondag: 10:00–00:00

Sirvent-promocionSirvent-menu

Voor alle Barcelona Home klanten heeft Sirvent een speciale aanbieding met de voucher van hierboven:

  • 2×1 gebak + koffie geldig vanaf 9:30 tot 19 uur
  • Gratis cocktail bij een brunch gerecht van 11 tot 16 uur

Bekijk onze website voor de beste Appartementen vlakbij Sant Antoni!

Café Schilling

Gastrobar barcelona café schilling

Deze gastrobar ligt in het centrum van Barcleona, in één van de zijstraten van La Rambla.  Café Schilling is een mythische plaats met de hoge platfonds, marmeren tafels, planken met flessen erop en spiegels met gouden randen. Er zijn veel verschillende geruchten over het ontstaan van deze magische plaats. Bijvoorbeeld dat het een oude wapenkamer was, opgericht in 1900 door een rijke Oostenrijkse familie. Ze hebben een multiculturele keuken, daarom trekt het mensen aan van overal in de wereld. Hun menu bestaat uit gevarieerde ontbijt, lunch en diner gerecht zoals Britse worstjes, Mexicaanse fajitas, nachos, Amerikaanse hamburgers, Spaanse tapas en andere internationale gerechten. Naast het heerlijke eten, serveren ze ook kosmopolitische cocktails, wijnen en verschillende internationale bieren. Bij Schilling maakt het niet uit hoe je eruit ziet, welk land je vandaan komt en welke taal je spreekt, iedereen is welkom!

Adres: Carrer Ferran 23
Telefoonnummer: +34 618 81 25 90
Gemiddelde prijs: 17 €
Openingsuren: zondag tot woensdag: 09:00-01:00, donderdag tot zaterdag: 09:00-01:00

Wil je in de buurt verblijven? Check dan onze Appartmenten in Barri Gotic!

Creps al Born

Best gastrobars in Barcelona, Creps al Born

Houd je van crêpes en cocktails? Dan is Creps al Born de plaats waar je naartoe moet gaan! Ze bieden een geweldig assortiment aan speciale cocktails, zowel de basics als nieuwe uitvindingen geserveerd op een creatieve manier aan. Sommigen worden zelfs gepresenteerd met een vuur act. Om te eten kan je verschillende heerlijke crêpes bestellen, gemaakt met verse kwaliteitsvolle ingrediënten, variërend van crêpes met geitenkaas en groenten tot zoete crêpes met chocolade en aardbeien als dessert. Dit maakt deze plaats perfect voor een lekker diner, dessert of een snack. Het feit dat het team van Creps al Born heel hecht is, zorgt ervoor dat de service uitstekend is en de sfeer geweldig. Deze gastrobar is een kleine drukke bar met een gezellig modern interieur, waardoor het zichzelf populair maakt onder de jeugd.

Adres: Passeig del Born 12
Telefoonnummer: +34 932 69 03 25
Gemiddelde prijs: 15€
Openingsuren: maandag tot vrijdag: 18:00-02:30, zaterdag en zondag: 12:00-03:00

 

Om in de buurt te verblijven, check onze Appartementen vlakbij Born!

Wij hopen dat je de kans krijgt om één van de Beste Gastrobars in Barcelona uit te proberen. Nog op zoek naar iets om te doen voor of na het bezoeken één van deze ‘bars’? Check alle activiteiten die Barcelona te bieden heeft !

Locaties van de 5 Gastrobars in Barcelona

view more apartments dutch

 

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

beste-plaatsen

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven