Hjem / Kultur / Dime – Spanske skole i Barcelona
Dime language school

Dime – Spanske skole i Barcelona

Dime – Spanske skole i Barcelona

Dime ligger i hjertet av Barcelona, mellom bydelene Gracia og Sant Gervasi, 200 meter fra tunnelbanestasjonen Lesseps. Det er et ungt og innovativt spansk skole grunnlagt av to professorer. Grunnleggerne, sammen med sin store team av lærere, er lidenskapelig om deres arbeid og tar stolthet i å hjelpe nykommere til byen for å integreres i byens liv gjennom språk og kultur. Spansk er undervist i små klasser (3-8 studenter) ved hjelp av kommunikative metode for undervisning og gjennom å praktisere språket i det virkelige liv sammenheng.

De organiserer også ulike fritidsaktiviteter hver måned (turer, turer, spesielle klasser) for å avsløre studenter til kultur og byen. De tilbyr intensive og omfattende kurs for alle nivåer, privattimer, uttale klasser og klasser på lørdag formiddag – ideelt for de som er opptatt i løpet av uken. Hvis du ikke finner en spansk kurs som passer for deg, ta kontakt med Dime nå, og du kan starte din egen gruppe!

 

Dime – Spanske skole i Barcelona

http://www.dimebarcelona.com/

Legg igjen et svar

Din epostaddresse vil ikke bli publisert

Skrevet av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

culture-of-barcelona-nb

Overnatting Barcelona


Gå til toppen