Home / Barcelonassa / Majoitukset / 5 Parasta huvilaa Barcelonassa
5 Best villas in Barcelona

5 Parasta huvilaa Barcelonassa

Oletko juuri varannut lennot Barcelonaan ja etsitkö rauhallista paikkaa majoittua? Unohda hotellit, voit löytää ylellisiä ja ainutlaatuisia villoja Barcelonasta. Tästä meren ja vuorien välissä sijaitsevasta kaupungista tekee upean sen vihreät puistot, kansainvälinen ympäristö ja paikalliset perinteet. Siirtymällä toisesta naapurustosta toiseen, voit tuntea kuin matkustaisit toiseen paikkaan: löytääksesi parhaan mahdollisen majoituksen, olemme listanneet alle 5 parasta huvilaa Barcelonassa.

Modernistinen talo puutarhalla,  terassilla ja yksityisellä uima-altaalla

Alkaen      247€ / YÖ

14

Suunnitteletko viettäväsi lomasi unelmatalossa? Voit lopettaa etsimisen, sillä tämä esittelyssä oleva villa on yksi unelmien täyttymys. Massiivinen puutarha uima-altaalla, grillausalueella ja aurinkotuoleilla varusteltuna. Sisätiloihin siirtyessäsi pääset nauttimaan tyylikkäistä huonekaluista ja ylellisistä yksityiskohdista.

License : HUTB-008631

Suomi

Talo uima-altaalla ja puutarhalla Parc Güellin läheisyydessä

Alkaen      336€ / YÖ

16

Vintage on aina hyvä valinta. Tämä vaikuttava villa Barcelonassa on sisustettu puisilla osilla ja antiikilla, ja huvila sijaitsee Gracian alueella. Tämä alue on tunnettu sen uskomattomista näkymistä niin vuorille, kuin merelle. Alue sijaitsee myös kuuluisin Park Güellin läheisyydessä.

License : HUTB-006735

Suomi

Huvila puutarhalla ja uima-altaalla Barcelonassa

Alkaen      130€ / YÖ

17

Nauti Barcelonasta luksuskodissa! Tämä on kaunis talo, joka sijaitsee hiljaisella Sants-Montjuïcin alueella, Firan ja Palau Sant Jordin lähettyvillä. Talon ulkotiloihin kuuluu suuri yksityinen puutarhakeidas, grillialueella ja uima-altaalla. Tämä huvila on loistava valinta suurelle ryhmälle, joka haluaa nauttia yksityisyydestä ja loistavasta sijainnista rauhaisan Montjuic:n läheisyydessä.

License : HUTB-009161

Suomi

Luksustalo uima- ja porealtaalla Barcelonassa

Alkaen      953€ / YÖ

13

Jos haluat majoittua rauhaisassa ympäristössä, tämä elegantti huvila on täydellinen sinulle. Tämä villa sijaitsee Horta-Guinardón asuinalueella ja tarjoaa kaiken viihtymiseesi: terasseja, uima- ja porealtaan, sekä puutarhoja. Tämä talo on uusklassinen, vaikuttava rakennus, moderneille kylpyhuoneilla ja loistavalla yhdistelmällä tarkkaan valittua antiikkia ja nykyaikaisia huonekaluja.

License : HUTB-001101

Suomi

Luksuskoti uima-altaalla vuokrattavana perheille Barcelonassa

Alkaen      228€ / YÖ

Luxurious family home with pool to rent in Barcelona

11

Jos rakastaisit asua vuoristossa, tämä villa on kuin tehty sinulle! Huvila sijaitsee Sants-Montjuicin alueella, muutaman korttelin päässä Montjuic puistosta. Täällä voit helposti lähteä juoksulenkille, kävelylle tai vain nauttimaan luonnosta. Tulet yllättymään sisätiloista myös, sillä sen puiset huonekalut yhdistettynä värikkäisiin elementteihin, muistuttavat boheemia taloa 2000-luvulla, teknologiaa unohtamatta.

License : HUTB-004926

Suomi

view more apartments suomi

 

Majoitus Barcelonassa

Näytä kaikki

map sant pau

Enregistrer

Kirjoittanut: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

majoitukset

Majoitus Barcelona


Scroll To Top