Home / Barcelonassa / Barcelonan Turistibussi
barcelona tour bus feature picture

Barcelonan Turistibussi

Barcelonan turistibussi (Bus Turístic) on erittäin hyvä vaihtoehto tutkia tämän mielenkiintoisen kaupungin kiinnostavimpia turistikohteita ja nähtävyyksiä. Turistibussiliikenteellä on Barcelonassa noin 45 pysäkkiä, joilla on mahdollisuus jäädä bussista tutkimaan kohdetta tarkemmin ja hypätä uudelleen seuraavan turistibussin kyytiin niin monta kertaa kuin vain haluaa.

Löydä majoituksesi nyt!

Turistibussireitit kulkevat kaupungin kuuluisimpien nähtävyyksien, kuten Barcelonan vanhimman kaupunginosan, goottilaiskorttelin, kautta. Mikäli bussin kyydistä jää tässä korttelissa, saa mahdollisuuden kävellä pitkin muinaisia ja kapeita katuja, joiden varsilla on rakennuksia niin keskiajalta kuin jopa Rooman valtakunnan ajoilta.

Turistibussin reittien varrella sijaitsee paljon muitakin rakennuksia, joista iso osa on myös maailmanperintökohteita, kuten esimerkiksi Antoni Gaudin suunnittelemat, selvästi ympäri kaupunkia havaittavat rakennukset. Gaudin kuuluisin työ on valtavan kokoinen Sagrada Familia katedraali, joka on yksi tunnetuimmista Barcelonan kaupungin symboleista. Yhä keskeneräiset rakennustyöt aloitettiin vuonna 1882. Hänen muita maineikkaita rakennuksiaan ovat Casa Batllo, Casa Mila ja Güellin puisto (Parc Güell).

Barcelonan turistibussilla on kolme eri reittiä: sininen linja, punainen linja ja vihreä linja.

Liikennöintiajat:

  • Punainen linja: Maanantaista sunnuntaihin vuoden ympäri
  • Vihreä linja: Maanantaista sunnuntaihin, 28. maaliskuuta – 2. joulukuuta
  • Talvikausi: 9:00 – 19:00 | Kesäkausi: 9:00 – 20:00
  • Suljettu: 1.1. ja 25.12

Turistibussien palveluihin sisältyy mahdollisuus audio-oppaaseen, joka on saatavilla 11 kielellä, kuten englanniksi, katalaaniksi, ranskaksi, japaniksi, saksaksi, kiinaksi, portugaliksi, venäjäksi, italiaksi ja hollanniksi. Tämän lisäksi busseissa on opas, joka kertoo tarkemmin reittien varrella olevista nähtävyyksistä kolmella eri kielellä.

Busseissa on saatavilla myös WIFI yhteys niille, jotka haluavat välittömästä jakaa kokemuksensa Barcelonasta ystäville ja perheelle sosiaalisessa mediassa.

Turistibussit soveltuvat myös pyörätuolissa oleville ja niille, joilla on kuulovaikeuksia.

Erityisesti sellaiset matkailijat, jotka viipyvät Barcelonassa vain muutaman päivän, on turistibussi ehdottomasti paras tapa nähdä mahdollisimman paljon kaupunkia.

Varataksesi liput etukäteen, klikkaa tästä. Sivuilta löydät myös lisätietoja Barcelonan turistibussista.

Barcelonan turistibusseja käyttäessä pääsee hyödyntämään kolmea erilaista reittiä, joihin soveltuvan lipun voi ostaa joko 1 tai 2 päiväksi (LIPPU ON VOIMASSA KALENTERIPÄIVÄN, EI 24 TUNTIA).

Hyödyllistä Tietoa

  • Yhteystiedot: puh. +34 932853832
  • Internetsivut
  • Hinnasto: alkaen aikuiset 24,30 € ja lapset 14,40 €. Alle 4-vuotiaat lapset ilmaiseksi.
  • Liikennöinti: 5-25 minuutin välein vuoden ympäri sesongista riippuen.

Majoitus Barcelonassa

Näytä kaikki

Jätä palautetta

Your email address will not be published.

Kirjoittanut: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

tietoa-barcelonasta kuljetus matkoja

Majoitus Barcelona


Scroll To Top