Home / Om Barcelona / Turistbuss i Barcelona
barcelona tour bus feature picture

Turistbuss i Barcelona

Barcelona dubbeldäckade turistbuss är det bästa sättet att utforska de mest intressanta sevärdigheter och turistattraktioner Barcelona har att erbjuda.
Det finns över 45 hållplatser så du själv kan bestämma vart du vill hoppa på eller av,du får hoppa på och av så många gånger och så länge du vill.

 

Hitta ditt boende nu!

Alla de världsberömda sevärdheterna finns med på turnén, inklusive de Gotiska kvarteren som är det gamla centrum av Barcelona. Du får chansen att vandra runt längst gamla gator med byggnader från medeltiden och vissa är så långt tillbaka som den romerska uppgörelsen i Barcelona. Flera byggnader är världsarv såsom alla de fantastiska verken som Antoni Gaudi står för är väl synlig i hela staden. Hans välkända verk är den enorma ofullständiga katedralen Sagrada Familia, symbolen är känd över hela världen och har fortfarande varit under konstruktion sedan 1882. Andra verk av Gaudi såsom den populära Casa Batlló, Casa Mila och Park Güell stöter ni även på.
Denna sightseeingtur buss har tre olika rutter att upptäcka: den blå linjen, den röda linjen och den gröna linjen.

Öppettider:

 • Röda och Blåa linjen: Måndag till Söndag, året om.
 • Gröna linjen: Måndag till Söndag, från  28 Mars till 5 November .
 • Vinter: 9:00 –  19:00 | Sommar: 09:00 – 20:00
 • Stängt: 01/01 samt 25/12

Bussturen erbjuder guidade turer med ett utbud utav 11 olika språk; Engelska, Katalanska, Spanska, Franska, Japanska, Tyska, Kinesiska, Portugisiska, Ryska, Italienska och nederländska. Samt en informativ guide som beskriver varje sevärdighet. OBS! Detta finns enbart tillgängligt i 3 språk.  

För dig som ska tillbringa en kortare vistelse i Barcelona är  detta något vi rekommenderar, du kommer inte att bli besviken!
Det finns även tillgång till WiFi på bussen så att du kan koppla upp dig till diverse sociala medier. Bussen är handikappanpassad samt alternativ för de med hörselproblem.

För mer information samt för att kunna boka din biljett på nätet klicka här

Med Barcelonas city turistbussen  får du tre turistrutter för 1 biljett som är giltig i 1 eller 2 dagar i följd. (BILJETTERNA GÄLLER per kalenderdagar och inte per dygn!)

Praktisk Information

  • Tel: +34 932853832
  • Officiella hemsidan 
  • Pris: Vuxen: €24.30 Barn: €14.40. Barn under 4år : Gratis.
  • Schema: Var 5-25 minut året om.

 

 

Boende i Barcelona

Visa Fler

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

om-barcelona transport-i-barcelona turer

Boende Barcelona


Scroll To Top