Home / Om Barcelona / Var ska du bo? / Lägenheter i Born
Apartments in Born

Lägenheter i Born

Born är ett av de mest typiska kvarteren i Barcelona. Då det är en del av gamla stan, består den av ihopkopplade gator, fantastisk arkitektur och ett flertal shoppar och restauranger. Denna del av staden är också känd för dess fantastiska barer och närheten till klubbar och det gungande nattlivet. Du kommer att häpna av den vackra passagen Passeig del Born och uppslukas av kultur och historia på Picasso museum. Då området ligger nära gamla stan innebär detta att du bara kommer vara några minuter från ett annat fantastiskt område runt Gotico, Barceloneta och Raval och dess fantastiska stränder. Här är ett handplock av några av våra lägenheter i Born.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Typiskt loftboende i Born

Från 9203 SEK / MÅNAD

Apartment in Born

Denna fantastiska loftlägenghet är lokaliserad i Borns hjärta, på en av de mest charmerande gator kallad Carrer de Comerc. Med en totalyta på 55 kvm är hela lägenheten väldigt ljus på grund av dess stora fönster. De kaklade golven ger lägenheten klass och en varm känsla. Lägenheten består av en dubbelsäng, ett utrymme för golv och stolar och ett fullt utrustat kök. Trots att lägenheten bara har ett sovrum kan det rymma upp till fem personer tack vare en extrasäng. Detta gör lägenheten till en utmärkt plats att njuta av området på. Förbindelserna till resten av staden är mycket goda.

Svedish

Trerumslägenhet nära Picasso Museum

Från 1028 / NATT

Flat in Born

Denna lägenhet erbjuder ljus och utrymme. Då den är sammansatt av tre större sovrum  kan det sova upp till fyra personer här. Inredningen är orginiell med charmiga inslag som är typiska för Borns gator.
Inslagen av trä och ljusa färger skapar en mysig miljö där du kan njuta av en modern och fullt utrustad lägenhet. Då den är placerad i kvarterets hjärta, kan du enkelt upptäcka allt Born har ett erbjuda. Strosa runt på de mindre livfulla gatorna och besök Picasso Museet, eller Barcelonas Katedral för att beundra arkitekturen. Licens : HUTB-003802

Svedish

Born studio

Från       866 SEK / NATT
Från 11420 SEK/ MÅNAD

Apartments in Born

Denna vackra studiolägenhet är inte bara smakfullt inrett, den är också funktionell och rymlig. Den rymmet upp till fyra personer och har en separat sovrum som gör den perfekt för ett par eller ett litet kompisgäng. Inredningen går i ljusa toner, vilket gör den modern och fräsch med eleganta inslag. Vardagsrummet erbjuder ett middagsbord och ett fullt utrustat kök. Boendet är inte bara centralt placerat i Born, den är också bara några minuter iväg från en fantastiska utsikter över staden och omgivet av butiker, gallerior och du kan enkelt upptäcka Citat Vella stigen som någon från the Gotico!Licens : HUTB-002907

 

 

Svedish

Gör din vistelse i Barcelona minnesvärd och bo i Born-distriktet, och missa inte att upptäcka även andra distrikt i vår fantastiska stad!
Letar du efter lägenhet i Barcelona? Spana då in vår specialerbjudanden på lägenheter i Born och i övriga Barcelona!

Lägenheter Barcelona

view more apartments swedish

map hospital

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

boende-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top