Home / Om Barcelona / Hvor man kan bo / Lejligheder i Born
Apartments in Born

Lejligheder i Born

Born er et af de mest emblematiske kvarterer i Barcelona. At være en del af den gamle by, som er sammensat af blæsende brostensbelagte gader, fantastiske arkitektur og typiske butikker og restauranter. Dette område af byen er også kendt for sine store barer og korte distance til klubber og pulserende natteliv. Bliv fortryllet af de smukke gader, såsom Passeig del Born eller opsuge noget kultur på Picasso-museet. Som en del af den gamle by kendt som Ciutat Vella betyder dette, at du kun er få minutter væk fra andre fantastiske områder i Gotico og Raval mens du støder op til Barceloneta og dens smukke strande. Her er vores udvalg af blot et par af vores lejligheder i Born.

 

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments [email protected]

Typisk loft i Born

Fra 967€ / MÅNED

Apartment in Born

Denne smukke loft til leje i Barcelona ligger i hjertet af Born, i et af sine mest charmerende gader kaldet Carrer del Comerc. Med et samlet areal på 55 kvadratmeter, har denne lejligheder masser af naturligt lys takket være de store vinduer. Det fantastiske flisegulv tilbyder en meget typisk følelse til stedet, og det fornemme og varme dekoration pointere dette meget godt. Lejligheden tilbyder en stor dobbeltseng, en rummelig galleri med spisebord og stole, og et fuldt udstyret køkken. Selvom lejligheden kun består af et soveværelse kan det holde en kapacitet på op til 5 personer takket være sin ekstra seng. Alt dette gør det til det ideelle sted at nyde dette fantastiske område. Desuden er dette område af byen godt forbundet til resten af byen takket være offentlig transport.

Dansk

3 værelses lejlighed i nærheden af Picasso museumet

Fra      108€ / NAT

Flat in Born

Denne lejlighed byder på både lys og plads.. Med sine 3 store soveværelser  har denne lejlighed plads op til 4 personer. Udsmykningen er frisk og original med charmerende elementer såsom sengens kant repræsenterer en af gaderne i Born. Elementerne i træ og lyse farver giver stedet en hyggelig og indbydende følelse på samme tid har det et komfort i et moderne og fuldt udstyret lejlighed. Da det er beliggende i kernen i nabolaget, kan du nemt opdage alt Born har at tilbyde. Gå rundt i små gader, fuld af liv, og tage et besøg på Picasso-museet, eller katedralen i Barcelona for at beundre dens vidunderlige gotiske arkitektur. 

License : HUTB-003802

 

Dansk

Charmerende Born studio

Fra      91€ / NAT
Fra 1200€ / MÅNED

p19kfhk01rd6r1tnd18798s31tk06

Denne smukke studie er ikke kun fantastisk dekoreret men også meget gennemtænkt som gør det funktionelle endnu rummeligere. Der kan sove op til fire personer og har et tværsnit soveværelse område som gør den ideel til par eller små grupper. Stuen er indrettet med lyse, hvide toner som gør den moderne og frisk med elegante detaljer. Stuen byder også på et spisebord og åbent køkken, der kommer fuldt udstyret. Lejlighedens lokation er også perfekt til at opdage byen som ikke kun er det centrale i Born, men det er få minutter væk fra de fantastiske seværdigheder i byen og omgivet af butikker, smukke gallerier og du kan nemt opdage de øvrige parter i Ciutat Vella som dem i Gotico!

License : HUTB-002907

 

Dansk

Gør dit ophold i Barcelona uforglemmeligt med disse lejligheder i Born og være sikker på at opdage de andre distrikter i vores smukke by!

Looking for a place to stay in Barcelona? Check Barcelona Home for many more special offers on apartments in the Born and through out Barcelona !

Accommodation Barcelona

view more apartments

map hospital

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

where-to-stay-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top