Home / Om Barcelona / Hvor man kan bo / Sants Barcelona
Parc de l'Espanya Industrial

Sants Barcelona

Sants Barcelona er en del af Sant-Montjuic distriktet og har en arbejderklasse baggrund. Det er velbeliggende i forhold til mange seværdigheder, som gør området til en god base, hvis man ønsker at udforske byen.

Parc de L’Espanya Industrial ligger tæt på Sants stationen, og er en del af en tidligere tekstil fabrik, som er blevet lavet om til en stor park. Der er smukke pools med rutsjebaner, som børnene kan lege ved. Der er et meget populært sted at lufte hunde, og er et perfekt sted for en hyggelig dag i sommermånederne. Hvis man kommer for tidligt til sit tog, er her også rig mulighed for at gå en hyggelig tu r.

Find overnatning nu!

For dem der elsker at shoppe, er hovedgaden Carrer de Sants et perfekt sted at tage hen. Sant Markedet er også et fantastisk sted at handle mad, da man kan finde alle slags friske råvarer her. I august måned er der en festival, magen til den der er i Gracia, hvor udvalgte gader bliver dekoreret og man kan se parader, traditionelle catalanske menneske tårne, samt høre musik og se fyrværkeri.

Dette område ville ikke være fuldført uden Sant stationen. Det er en af de største mest forbundet stationer i byen. Stationen giver dig adgang til mange af byerne uden for Barcelona, med sine mange toge og til lufthavnen. Der et ganske let at komme rundt i byen også, grundet de mange transport muligheder. Området ligger også tæt på mange andre attraktioner som: Montjuic, Camp Nou og Plaza Espanya.

Sants er et område med mange boligblokke, og er mere stille end byens centrum. Der er dog stadig mange barer, restauranter og aktiviteter man kan underholdes af. Det er et godt område at holde ferie, eller bo i Barcelona – det er stadig er godt forbundet med resten af byen, grundet sine mange transportforbindelser.

Transport

Sants station: Rodalies og Renfe trains.

Metro: L5, L3 (Sants) L1 (Plaça de Sants)

Overnatning i Barcelona

Se alle

Featured image: Leonora Enking cc

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

where-to-stay-da neighbourhoods-da about-barcelona-da service-i-barcelona-da sightseeing-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top