Home / Fritid / Camp Nou
Visit Camp Nou

Camp Nou

Sidste lørdag tog jeg spontant, trods det dårlige vejr med min ven til Camp Nou, det store fodbold stadion i Barcelona. Han var så nervøs, det var højdepunktet på hans besøg. Vi tog den blå metro til Collblanc og undrede os over hvorfor der ingen skilte var til verdens tredje største stadion. Vi spurgte så nogle mennesker og fandt det.

Find overnatning nu!

Det var et kæmpe område, og til at starte med gik vi bare rundt der hvor der var frit. Så blev vi meget entusiastiske og ville indenfor ved fodbold stadionen. Vi betalte 17 euro pr. person for at komme ind, og så hentede vi en audio guide. Jeg gad godt at vide hvor meget de tjener på dette. Alligevel fortsatte vi videre rundt på Camp Nou.

 

Til at starte med var der en kort film i 3D, hvor man kunne se spillerene på banen helt tæt på. Man kunne lære en masse om stadionen, og om FC Barcelona, da stadionen Camp Nou har været klubbens hjem siden ombygningen i 1957. Man kan besøge stedet for konkurrenter til FC Barcelona sidder, presse rumene, stederne hvor journalisterne sidder, samt hele stadionen fra forskellige vinkler.

Det er et 5 stjernet UEFA stadion og her er der spillet talrige internationale kampe, på senior niveau og UEFA Champions Leauge finaler. Camp Nou har også været holdt musik arrangementer og andre ikke-fodbold events. Kunstnere som har spillet her er: U2, Pink Floyd, Michael Jackson, Madonna og mange flere.

Denne stadion er bestemt et besøg værd, hvis man er i Barcelona. I området finder man også en stor fan shop, med alle slags produkter. Man vil uden tvivl have en god dag, når man besøger Camp Nou.Overnatning i Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

leisure-da sports-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top