Home / Vrije tijd / Sport / Paardrijden in Barcelona
Horse riding in Barcelona Spain on the beachh

Paardrijden in Barcelona

Ondanks u het misschien niet zal verwachten, heeft Barcelona een scala aan paardrijdcentra waar u een ritje kunt maken door de Catalaanse natuur. Dit kan een geweldige activiteit zijn om met de familie te doen en is eens wat anders dan de normale sightseeing.  Of u nou een beginner bent of een gevorderde ruiter, er zijn mogelijkheden voor iedereen die gaat paardrijden in Barcelona.

Vind nu uw accommodatie!

Hier een aantal suggesties van fantastische paardrijdcentra om uit te proberen:

Poni Club Catalunya:

Deze club is perfect voor beginners en gevorderde ruiters. Het is op maar 10 minuten rijafstand met de auto van het centrum van Barcelona. Het kost ongeveer €20 per uur en dan kunt u een rit van 3-4 uur maken in het prachtige landschap.
hwww.poniclubcatalunya.com

Catalonia Trails:

Catalonia Trails biedt weekend- of weektrips in verschillende locaties naar het noorden van Barcelona langs de Costa Brava. U heeft de mogelijkheid om in verschillende locaties een rit te maken, waaronder de Pyreneeën, langs het strand en door de Catalaanse natuur.
www.catalonia-trails.es

Living It:

Als u niet veel tijd in Barcelona heeft, biedt Living It tours voor alleen in de ochtend. Voor €74 word u opgepikt in het stadscentrum en daarna meegenomen voor een ritje naar het paardrijdcentrum vlakbij Tibidabo in Collserola Park. Ondanks dat u niet ver van het stadscentrum bent zal het toch voelen alsof u in een vredig en rustige omgeving bent, waar u even van uw rust kunt genieten.
www.livingit.cat

Paardrijden is een geweldige activiteit die u kunt doen met de familie terwijl u verblijft in Barcelona. Het kan een goede afwisseling zijn van de hordes toeristen en een kans om meer van het Catalaanse platteland en de regio te zien.

Als u accommodatie nodig heeft om te kunnen ontspannen na het paardrijden in Barcelona, bekijk dan waar u kunt verblijven!

 

Accommodatie Barcelona

Bekijk alles

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

sporten

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven