Home / Andre oplysninger / Parkering i Barcelona
parking

Parkering i Barcelona

Parkering i Barcelona kan være meget besværligt og dyrt. Der er mange flere mennesker med bil, end der er parkeringspladser. Det er meget svært at finde parkeringspladser på gaderne, da byens parkerings faciliteter ofte er fyldte.

Den bedste måde at bekæmpe dette problem, er ved ikke at køre bil i centrum af Barcelona. Det er meget lettere at benytte sig af Barcelona’s offentlige transport. Barcelona’s metroer kan tage dig til de fleste steder, kun med en smule gågang. Metroen er billig, hurtig og let at bruge.

Find overnatning nu!

Hvis metroen ikke kan tage dig til den destination du ønsker, er der mange busser som kan. Barcelona’s busser er også billige at benytte sig af, samtidig med det er en effektiv transportmulighed.

Barcelona’s taxaer er også en god transportmulighed. Taxaerne er til overkommelige priser, og de kan komme let gennem byen. Man skal dog være forberedt på at betale lidt ekstra for bagage.

Hvis du alligevel har brug for en bil i Barcelona, er her lidt information:

Byparkering

Da det kan være meget svært at komme til de steder hvor der er gratis parkering i Barcelona, kan det bedre betale sig at lede efter en af de mange parkeringshuse, som er i byens centrum. Disse huse er ofte under jorden, og koster omkring 1,50 – 3€ i timen. Der er dog en begrænsning, så man betale ikke mere end 20€ for 24 timer.

B:SM parkeringshuse tillader at man kan holde sin bil der i 8 dage i træk. (bilen skal blive i parkeringshuset i disse dage, det koster ca. 75€)

Der er en stor parkerings facilitet ved Barcelona’s bus terminal Estacio de Nord. Det er lige ude foran metro stationen (Arc de Triomf, rød linje L1) som gør det let at finde.

Tyveri

Husk på at biler med udenlandske nummerplader, har lettere ved at blive udsat for tyveri end lokale biler. Når du parkerer din bil er det derfor smartest at parkere den i en sikker zone, som i nærheden af et overvågningskamera. Husk alle værdifulde ejendele fra bilen.

Selvom du er i bilen, er det en god idé at have låst dørene, så ingen kan komme ind i bilen. Specielt hvis trafikken holder stille og vinduerne er nede. I Barcelona er mange desværre kendt for at række ind gennem åbne vinduer, og løbe med hvad de har stjålet.

Overnatning Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

other-information-da about-barcelona-da transport-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top