Home / Index / Bars / Opium Barcelona
Opium Barcelona

Opium Barcelona

Opium Barcelona is een coole club, gelegen naast het perfecte strand van Barceloneta. Opium Barcelona bied entertainment, een restaurant, een bar en natuurlijk een nachtclub. Opium Barcelona geeft u de hoogst haalbare service en het grootste terras aan het strand met zeezicht!

Captura de pantalla 2015-08-20 a las 23.26.33free_guest_list_clubs_BCN2

Kom en geniet van Opium Barcelona

Het restaurant bied lunches en dinners, zes dagen in de week en u kunt zelf kiezen uit traditionele Spaanse gerechten zoals paella en vers gevangen vis van de plaatselijke markt. U zult genieten van het heerlijke eten terwijl u geniet van het geweldige uitzicht over zee en het strand! Het restaurant opent haar deuren van maandag tot en met donderdag van 12:00 tot 24:00 en zaterdag en zondag van 12:00 tot 01:00.

Opium Barcelona heeft de beste DJ’s die elke avond draaien. U zult de laatste hits horen op het gebied van House, Electronic en mainstream muziek. De meest voorkomende DJ’s op dit moment zijn Frank Caro en Danny Cardenas. Wij garanderen u een geweldige mix van muziek en nacht om niet meer te vergeten!

Opium Barcelona

FREE GUESTLIST OPIUM

VIP TABLE RESERVATIONS OPIUM

Frank Caro  is bekend geworden als DJ op stages zoals op Ibiza, Paca BCN en natuurlijk Opium. Zijn stijl is Electronic, House en mainstraim muziek.

Danny Cardenas begon zijn loopbaan laat in de jare 80 waar hij aan het touren was in Barcelona. Hij heeft meer dan 25 jaar professionele ervaring in het nachtleven. Hij maakte een stap naar het internationale publiek via London, Madrid, Cape Verde en in zijn thuisstad Barcelona Opium waar vele hem voor gingen zoals de beroemde David Guetta.  David is een van de meest imposante DJ’s op het gebied van House. Zijn show is erg dynamisch. Andere bekende namen zijn Armin van Buuren, Tiësto, Avicii en Axwell.  Wij garanderen u een onvergetelijke zomer met vele DJs die u in de feeststemming brengen met de energie van de zon.

Dus mis niks en pak uw kans en kom naar Opium voor een geweldig feest met party people!

Information

Adres: Passeig Marítim Barceloneta, 34, 08003 Barcelona
Prijs: Gratis nadat u zich heeft ingeschreven op de Gastenlijst van Barcelona-Home.
Openingstijden: 12:00 tot 06:00

Alstublieft denk eraan dat de club het recht heeft de toegang te ontzeggen als u de Dresscode of andere voorschriften niet volgt!

✔ Dresscode:

♀ Dames: Elegant (hoge hakken en een jurk)

♂ Heren: Shirt & Schoenen (Geen sportschoenen of een t-shirt)

*Kom op tijd i.v.m. drukte.

FREE GUESTLIST OPIUM

VIP TABLE RESERVATIONS OPIUM 

Accommodatie in Barcelona

view more apartments dutch

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

bars-nl clubs-nl-index index restaurants-index party-nl vrije-tijd

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven