Home / Kultur / Articket Barcelona
Articket BCN

Articket Barcelona

Dem som er interesserer sig for kunst, har formentlig bemærket at priserne til museer i Barcelona, er relativt høje. Det er selvfølgelig muligt at man kan være heldig at finde nogle gode deals. Mange museer tilbyder gratis indgang den første søndag, mandag eller torsdag i hver måned, dagen afhænger af museets politik. Hvis man ikke kan komme ind de dage hvor der er gratis adgang, kan man ganske enkelt købe en Articket. (kunstbillet) Dette er en enkelt billet, som giver dig adgang til de store museer og udstillinger for kun 20€

Find overnatning nu!

Articket er en rigtig god mulighed, da billetten giver adgang til nogle af de førende museer inden for moderne kunst. Articket Barcelona kan købes ved turist og billetkontoret i Barcelona. Billetten er gældende i 6 måneder fra første gang den bliver brugt.

De 7 museer du får adgang til med Articket

Picasso Museum er et af de mest besøgte museer i Barcelona, og har nogle af Picasso’s bedste værker.

Articket BCN

La Pedrera, Casa Mila – Bygningen udefra er i sig selv værd at se, og er designet af Antoni Gaudi. Indenfor kan man se en udstilling fra denne talentfulde arkitekt. Man kan også tage en tur rundt og se de største bygninger designet af Gaudí.

The Fundació Antoni Tapies er et museum i en moderne bygning, som gerne tilbyder forskellige moderne udstillinger og kulturelle events.

The Museu d´Art Contemporani de Barcelona (Barcelona’s museum for moderne kunst) Dette museum har mange omfattende værker fra kendte kunstnere indenfor de sidste 50 år.

Articket BCNCCCB (Centre of Contemporary Culture of Barcelona) Her finder man en store variation af forskellige aktiviteter, events og udstillinger.

MNAC (National Art Museum of Catalonia)  Er et af de mest populære museer i Barcelona. Der er store variationer af forskellige udstillinger med catalansk kunst, tilbage fra det 11. århundrede.

Fundació Joan Miró Dette  museum har de bedste værker fra kunstneren, Joan Miro.

 

 

 

 

Overnatning i Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

culture-da museums-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top