Home / Kultur / Maritime Museum i Barcelona
Feature

Maritime Museum i Barcelona

About Maritime Museum Barcelona

Maritime Museum i Barcelona, er et fantastisk sted fyldt af historie og gemte skatte.

Museet er lokaliseret  i Las Reales Atarazanes, det gamle royale skibsværft hvor de reparerede og byggede skibe indtil det 16’ende århundrede. Den gotiske bygningen er næsten lige blevet renoveret, og er besøg værd alene for arkitekturen. Bygningen indeholder mange replica skibe, og nogle kan ses i fuld størrelse.

Et af hovedpunkterne ved dette store museum er Juan Austria Gally et replica skib i fuld størrelse fra det 16’ende århundrede, her kan man gå ombord på skibet og se 3D film om den barske virkelighed på skibet. Ude ved havnen kan man se restaureret Santa Euália vessel, som blev bygget i 1919 som et købmandsskib.

Maritime musset giver et fantastisk indblik i maritime historien og havnen i Barcelona. Et besøg det dette museum er bedst ledsaget med en tur til Cólon statuen, sm er dedikeret til Christoffer Columbus, efterfulgt af en tur til havnen.

Åbnings:

Mandag til søndag: 10 – 20

Priser:

Voksne € 5

Pensionister € 2

Gratis indgang søndag efter 15

Hvordan kommer man derhen:

Museet ligger på  Avinguida de les Drassanes metro.

Metro: L3 Drassanes

Bus: 14, 18, 36, 38, 57, 59, 64 y 91

Hvis du mangler et sted af slappe af efter at have udforsket Barcelona, så besøg Barcelona-home hvor der er mange lejligheder.

Accommodation Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

culture-da sightseeing-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top