Home / Cultuur / Maritiem Museum Barcelona
Feature

Maritiem Museum Barcelona

Maritiem Museum Barcelona

Het maritiem museum in Barcelona is een geweldige plaats vol met geschiedenis en verborgen schatten voor al jullie landrotten.

Het museum is gevestigd in Las Reales Atarazanes, de oude koninklijke scheepswerf waar grote schepen werden opgeknapt en gebouwd al sinds de 16e eeuw. Het gebouw heeft een Gotische stijl en is onlangs gerenoveerd. Alleen de architectuur is al heel bijzonder. Het pand bevat vele replica van schepen, sommige zelfs op werkelijke schaal.

Een van de hoogtepunten van het museum is replica van Juan de Austria’s kombuis uit de 16e eeuw, die op ware grootte is nagemaakt. U kunt het binnenlopen en een kort 3D filmpje bekijken waarin het harde, realistische leven aan boord wordt uitgebeeld. Buiten in de haven kunt u ook het herstelde Santa Eulàlia vaartuig bezichtigen,  die in 1919 werd gebouwd en werd gebruikt als een handelaarsschip.

Het maritiem museum geeft een geweldig inzicht in de maritieme geschiedenis van Barcelona en zijn haven. Een bezoek aan het museum gaat het best gepaard met een trip naar het Cólon standbeeld (toegewijd aan Christopher Columbus), gevolgd door een wandeling langs Port Vell.

Vind nu uw accommodatie!

Openingstijden:

Maandag t/m zondag: 10:00 – 20:00

Prices:

Volwassenen € 5

Concessies € 2

Gratis toegang op zondag vanaf 15:00

Hoe is het te bereiken:

Het museum is gevestigd aan Avinguide de las Drassanes.

Metro: L3 Drassanes

Bus: 14, 18, 36, 38, 57, 59, 64 en 91

Als u op zoek bent om ergens te verblijven en rusten na het verkennen van Barcelona, bekijk dan onze website Barcelona-Home voor geweldige appartementen!

Accommodatie Barcelona

Bekijk alles

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

cultuur museum-nl

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven