Home / Fritid / Dixi 724!
Dixi 724

Dixi 724!

Dixi 724

Den følgende artikel henvender sig ikke kun til folk der besøger Razzmatazz, men er bestemt værd at læse inden man tager derhen. Her taler jeg om Dixi 724, dette er ikke en ny toiletmodel, dette er navnet på diskoteks baren, som er beliggende i Sant Marti distriktet, på Carrer de Sancho dde Avila 50, og her vil man finde alle slags mennesker

Den tidligere fabriksbygning har to etager, to store barer og en terrasse. Det er også muligt at spille bordfodbold og billard. Det lille fly i loftet og de billige drinks (øl 3 euro, rom og cola 4 euro og en redbull for 50 cent ekstra) er signifikant for Dixi, og grunden til fyldte lokaler fredag og lørdag.

Find overnatning nu!

Man skal huske på at dette sted er en blanding mellem et diskotek og en bar. Der er derfor ikke så mange der danser, men indgangen er gratis. Stedet lukker omkring kl. 04, hvor mange andre klubber lukker omkring.

Der bliver mest spillet rock musik og alternativ power-pop. Så hvis du ønsker at bruge et par timer på Dixi 724, inden du skal ud og rocke hele natten, skal du så af ved metrostationen Marina eller Bogatell. Razzmatazz ligger på gaden lige ved siden af  på Carrer de Pamplona 80. Dixi er selvfølgelig bare en ud af mange muligheder. Ved Marina finder man en masse barer og mennesker, så det er let at finde et sted at tage hen.Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

leisure-da clubs-da party-da service-i-barcelona-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top