Home / Kultur / Det historiske museum i Barcelona
Feature

Det historiske museum i Barcelona

Det historiske museum i Barcelona, har mere end 2000 års historie, som giver et fascinerende overblik over byens oprindelse. Det sted er et must at besøge, hvis man gerne vil vide mere om Barcelona’s historie og byens rødder.

 

Museet er lokaliseret på Placa del Rei i Barri Gotic, men har også separate bygninger som kan besøges på samme tur. Turen starter i kælderen af Casa Clariana Padellás, hvor man kan gå gennem de romerske ruiner fra Barcino, som er fra før 10 fk.  Disse ruiner dækker et område på 4000m2 som er så stort som katedralen. Man kan se forskellige objekter og videoer for at få en bedre forståelse for livet i den romerske by.

Find overnatning nu!

 

Turen tager dig tilbage til Palau Reial Major hvor man kan se udstillinger af byen fra middelalderen. Efter besøger man St. Agatha kapel og Tinell Hall, hvor man siger at Christoffer Columbus for første gang rapporterede hans opdagelse af Amerika, til Kong Ferdinand og Dronning Isabella.

Et besøg til det historiske museumm i Barcelona er perfekt måde at slippe fra La Rambla’s stres og jag. Museet giver et godt  og spændende overblik over  byens oprindelse. Museet byder på en god indsigt i hvordan livet i Barcelona var engang, og videre i kronologisk orden.

Åbningstider for det historiske museum i Barcelona:

Mandag – lukket

Tirsdag – lørdag : 10 – 19

Søndage: 10 – 20

Priser:

Voksne €7

Pensionister €5

Gratis adgang for børn under 16, første søndag i hver måned, og alle søndage efter kl. 15

Hvordan kommer man derhen:

Adresse: Plaza del Rey, s/n 08002 Barcelona, Spain.

Metro: L1 (Catalunya), L3 (Liceu), L4 (Jaume I eller Urquinaona)

Bus: 17, 19, 40 og 45

Se venligst hjemmesiden for mere information  

 


Se større kort

 

 

 

Overnatning i Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

culture-da museums-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top