Home / Index / Activiteiten / Golfen in Barcelona
Golf in Barcelona

Golfen in Barcelona

Golfen in Barcelona is een geweldige activiteit tijdens het verblijf in Barcelona. Er zijn vele mogelijkheden waaruit gekozen kan worden. De stad bied een uitstekend klimaat aan om te golfen gedurende de meeste periodes in het jaar. De zomers zijn niet te ondraaglijk warm en de winters zijn mild, daardoor bied het de perfecte omgeving aan om het hele jaar door te golfen. Er zijn verschillende golf banen gevestigd in Barcelona, hier zijn enkele top opties die u kunt uitproberen:

Vind uw accommodatie nu!

Golfen in Barcelona:

Real Club de Golf El Prat

De Real Club de Golf El Prat is opgericht in 1912 in Pedralbes, wat het de oudste golf club in Barcelona maakt. Het heeft meer dan genoeg ervaring en het heeft de Spanish Open negen keer georganiseerd. In 1954 verhuisde het naar El Prat maar in 2001 veranderde het nog een keer van locatie, deze keer naar Terrassa wegens de uitbreiding van het vliegveld El Prat. De nieuwe golf baan is door Greg Norman ontworpen, wie bekend is voor het creëren  van ontwerpen die in synchronisatie zijn met de omgeving en de uitdaging voor alle niveaus over een hoge kwalitatieve cours. In Totaal zijn er 45 holes; twee 18 hole banen en een 9 hole baan die open is voor publiekelijk gebruik. De faciliteiten die er bij zijn, zijn onder andere een restaurant, een golf school, een zwembad en een sportschool.

Vanuit het centrum van de stad duurt het met de auto ongeveer 25 minuten, met de trein duurt dit zo’n 45 minuten.

Sant Cugat

Sant Cugat club is opgericht in 1914, het heeft daardoor een lange geschiedenis en genoeg ervaring. Het heeft een 18 hole baan en verschillende faciliteiten inclusief sportschool, een zwembad en een pitch en putt. Het is elke dag geopend behalve op maandag.

Vanuit de stad duurt het ongeveer 25 minuten met de auto om bij Sant Cugat te komen. U kunt ook de FGC nemen naar Sant Cugat. Vanaf hier is het 5 minuten lopen.

Golf Terramar, Sitges

Golf Terramar is gevestigd ten zuiden van Barcelona in Sitges en bevindt zich dicht bij het strand, waar de laatste 3 holes een geweldig uitzicht aanbieden. De club was in 1927 opgericht en biedt verschillende faciliteiten aan zoals een zwembad, tennisbaan, restaurant en een sportschool.

De club is per auto te bereiken, dit zal ongeveer 40 minuten duren. U kunt ook de trein naar station Sitges nemen en vanaf daar duurt het ongeveer 5 minuten met de taxi.

Als u op zoek bent naar een geweldig appartement, waar u uit kunt rusten na een goed potje golf  in Barcelona, kijk dan op www.barcelona-home.com.

Accommodatie in Barcelona

Bekijk alle

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

activiteiten-index index sporten vrije-tijd

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven