Home / Om Barcelona / Nabolag / El Clot i Barcelona
El Clot in Sant Martí, Barcelona

El Clot i Barcelona

Der er så mange forskellige områder i Barcelona, og hver og en har deres egen unikke karakter, så det kan være svært at nå og besøge dem alle på en uge eller to. Hvis du alligevel får chancen, så har El Clot i Barcelona i Sant Martí området, en interessant historie, en god atmosfære som bestemt er et besøg værd.

Dette området kan dateres tilbage til middelalderen, da det var kendt som Clot da la Miel, da rige landmænd boede her og producerede honning i høj kvalitet her. Området har en industriel baggrund da mange tekstil fabrikker og møllerrier lå her. El Clot i Barcelona, har derfor en arbejderbaggrund, da det er anset som at være meget catalansk præget og ikke så turistet. Indbyggerende er meget venlige og imødekommende.

Find overnatning nu!

I parken i El Clot i Barcelona, er der et must-see område, som indeholder mange rester fra den industrielle fortid, såsom en 25 meter lang akvædukt med smukke kaskader af vand. Der er et stort smukt grønt område midt i den travle by. Hvis du er interesseret i at shoppe ligger Les Glories shoppecenter tæt på, samt den store gade Carrer de Rogent, hvor man kan finde mange lokale ting.  Området er også tæt på Torre Agbar, Sagrada Familia og Hospital de Sant Pau.

El Clot i Barcelona er et godt område at besøge, hvis man gerne vil væk fra de turistede områder, og få en lokal catalansk følelse.

Transport:

Metro: L1, L2 (Clot)

Tog: Clot-Arago togstation, har togforbindelser til eksempelvis: Girona og Figueres.

Overnatning i Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

neighbourhoods-da about-barcelona-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top