Home / Kultur / Zoologisk museum i Barcelona
Feature

Zoologisk museum i Barcelona

Zoologisk museum i Barcelona, ligger ved Castello de Tres Dragones (de tre dragers slot)Her vil man finde denne fascinerende bygning i en af de smukkeste parker i byen; Parc de la Ciutadella 

Selve bygningen har en interessant historie. Det blev oprindelig bygget til World Fair i Barcelona i 1888 af Llúis Doménech i Montaner. Det siges at arkitekten fik frie tøjler til designet da meningen var at det skulle rives ned efter World Fair. Alligevel står denne unikke nysgerrige bygning der stadig. Siden 1930’erne har denne bygning været brugt til det zoologiske museum i Barcelona.

Find overnatning nu!

Museet indeholder udstoppede dyr og skelletter. Hovedpunkterne er et skelet af en kæmpe hval og natur lyde biblioteket. Det zoologisk museum i Barcelona indeholder spændende artefakter og interessante objekter, som venter på at blive udforsket. Hvor i Barcelona kan man ellers se en kæmpe hval? Det er et sjovt sted at være.

Det er et helt fantastisk museum at udforske med familien og unge børn. Natur lyde biblioteket, er bestemt et sjovt sted at opleve alle de forskellige lyde fra naturen og dyr. Imens du besøger museet, så husk at se Parc d la Ciutatdella. Denne park er en af vores personlige favoritter i Barcelona, er et perfekt sted for søndags picnic.

 

På nuværende tidspunkt er museet desværre lukket, da det er under renovation. De er på nuværende tidspunkt i gang med en montage af nye og eksisterende kollektioner som skal vises. I ventetiden kan man undersøge alle de andre interessantemuseer i byen.

Oplysninger

Adresse: Passeig de Picasso, 1, 08003 Barcelona, Spain.

Transport: Metro: L1 (Arc de Triomf), L4 (Jaume I) | Bus: 14, 39, 40, 41, 42, 51, 141, B25.

Priser: Voksne- €3.50 | Pensionister €2.50

Tidsplaner: Tirsdag, onsdag, fredag og lørdag: 10-14:30 Torsdag og søndag: 10-16:30| Mandag: lukket

 

 

Overnatning i Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

culture-da museums-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top